Daleke destinacije

Istražite najlepše plaže sveta

Bali | Indonezija

Bali | Indonezija

Zašto je baš maleno ostrvo Bali, od preko devet stotina naseljenih indonežanskih ostrva, postalo najpoznatija turistička destinacija ove ogromne zemlje? Zašto su Dejvid Bouvi i Mik Džeger, legende rok muzike, koji su mogli izabrati bilo koji romantični kutak na planeti, bili zaljubljeni baš u Bali i zašto su mnogi svetski putnici u svojim putopisima sa posebnim afinitetom i strašću govorili o ovom ostrvu, nazivajući ga „Rajskim vrtom“

9 tours
Kuba

Kuba

Iako život na Kubi verovatno nije lak i bezbrižan njenim stanovnicima, tako ne izgleda mnogobrojnim posetiocima. Oni sa putovanja vraćaju sliku jednog bezbrižnog, predivnog tropskog raja i zato ovo najveće karipsko ostrvo važi za jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija na svetu.

9 tours
Maldivi

Maldivi

Izuzetna priroda, duge plaže divnog belog peska, jedinstven podvodni svet i odmereni luksuz, čine Maldive idealnim mestom za odmor i relaksaciju. Čitava regija obiluje vodenim sportovima i svako ostrvo ima sportski centar. Ovde se surfuje, skija na vodi, plovi kajakom ili jedri katamaranom. Prelepi korali mogu se videti već na dubini od nekoliko metara, a šareni podvodni svet koji ih okružuje neverovatno je raznolik.

4 ture
Tajland

Tajland

Zemlja iza magičnog ogledala, potpuno drugačija od naše stvarnosti, divna u svojoj raznolikosti boja, mirisa i strasti. Narod, priroda, hrana, sve buja pod tropskim nebom, sve je lepo drugačije, za pamćenje. Nalazi se u središnjem delu Indokine i graniči sa Malezijom, Kambodžom, Laosom i Mijanmarom. Poznat kao zemlja orhideja, mističnih reka, nepreglednih tropskih šuma i raskošnih budističkih hramova, Tajland je takođe zemlja susretljivih i nasmejanih ljudi.

1 tura