Budvanska Rivijera

Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti.Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis.

Bečići

Bečići

Gradsko naselje u opštini Budva. Nalazi se severoistočno od Budve. Poznato je po dugoj (1950m) peskovitoj plaza, koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Plaža je 1935. godine dobila Gran pri u Parizu za najlešu plažu u Evropi. Bečići su omiljeno mesto mladih koji vole noćni život i zabavu.

9 tours
Budva

Budva

Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti.Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar, turisitički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope.

12 tours
Miločer

Miločer

Miločer se nalazi u neposrednoj blizini Svetog Stefana. Miločer je plaža u opštini Budva. Nalazi se pored bivše letne rezidencije Karađorđevića sagrađene 1934. godine. Plaža je dugačka 280 m, okružena je šumom koja zauzima površinu od 18 ha, sa rijetkim egzotičnim vrstama drveća.

1 tura
Petrovac

Petrovac

Malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća.

6 tours
Rafailovići

Rafailovići

Rafailovići se nalaze u istočnom delu velike bečićke plaže. Udoban prilaz sa Jadranskog puta, blizina mora i mogućnost dolaska do Budve peške duž lepog primorskog šetališta privlači veliki broj gostiju. Poslednjih godina ovo naselje je značajno promenilo svoj izgled, tako da sada gosti mogu pronaći obilje luksuznih apartmana, hotela, restorane sa kvalitetnom uslugom i ribljim specijalitetima. Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana.

7 tours