Budvanska Rivijera

Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti.Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis.

Bečići

Bečići

Gradsko naselje u opštini Budva. Nalazi se severoistočno od Budve. Poznato je po dugoj (1950m) peskovitoj plaza, koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Plaža je 1935. godine dobila Gran pri u Parizu za najlešu plažu u Evropi. Bečići su omiljeno mesto mladih koji vole noćni život i zabavu.

1 tura
Budva

Budva

Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti.Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar, turisitički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope.

1 tura
Rafailovići

Rafailovići

Rafailovići se nalaze u istočnom delu velike bečićke plaže. Udoban prilaz sa Jadranskog puta, blizina mora i mogućnost dolaska do Budve peške duž lepog primorskog šetališta privlači veliki broj gostiju. Poslednjih godina ovo naselje je značajno promenilo svoj izgled, tako da sada gosti mogu pronaći obilje luksuznih apartmana, hotela, restorane sa kvalitetnom uslugom i ribljim specijalitetima. Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana.

6 tours