2 noćenja, 4 dana
Period

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo opis

sarajevo-vrelo-bosne-stup-travel-turisticka-agencija-jednodnevni-izlet

Visegrad je grad na Drini sa čuvenim Andrićevim mostom poznat svima kao “na Drini Ćuprija”. Sam most je glavna turistička atrakcija koji je zadužbina velikog vezira Mehmed-paše Sokolovića. Od mosta počinje i višegradska čaršija smeštena najvećim delom na desnoj obali, dok je kompleks Andrićgrad nastao kao ideja kako je Višegrad mogao izgledati da ga nisu zaobišli renesansa i ostali istorijski periodi.
Trebinje se nalazi se na tromeđi BiH, Hrvatske i Crne Gore, i najjužniji grad je Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Kroz Trebinje protiče reka ponornica Trebišnjica. Neke od znamenitosti grada su: Arslanagića most (ili Perovića most), Manastir Tvrdoš, Hercegovačka Gračanica-Crkvina, Austrougarska Tvrđava Strač, Stari grad Mičevac…
Mostar je jedan od najsunčanijih gradova u Bosni i Hercegovini i predstavlja kulturno i privredno središte Hercegovine. Grad na Neretvi ime je dobio po čuvarima mostova (mostarima). Poznat je po čuvenom Starom mostu, izgrađenom u 16. veku. Stari most je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji se nalazi na UNESCO-ovoj listi zaštićenih spomenika kulture sveta.
Sarajevo grad na obalama Miljacke je glavni grad Bosne i Hercegovine. Poznat je po svojoj tradicionalnoj kulturnoj i versnoj raznolikosti. Zbog svoje duge i bogate istorije i pripadnosti, verskih i kulturnih raznolikosti, zovu ga i “Jerusalim Evrope”. Domaćin je niza kulturnih festivala međunarodnog karaktera: Sarajevski filmski festival, Sarajevski jazz festival, letni kulturni festival “Baščaršijske noći”…

 

OSNOVNE INFORMACIJE 5 dana / 2 noćenja sa doručkom / BiH / autobuski prevoz
MESTO POLASKA Sa dogovorenog mesta (Vršac, Pančevo, Beograd)
VREME POLASKA Polazak u kasnim večernjim časovima
TERMINI PUTOVANJA 07. – 11.10.2021.
ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
smeštaj u hotelu 3* ili 4* u Trebinju na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto)
smeštaj u hotelu 3* ili 4* u Sarajevu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto)
smeštaj u 1/2 i 1/3 „standard/economy“ sobe sa kupatilom
obilazak Višegrada, Trebinja, Mostara i Sarajeva prema programu putovanja (ulaznica za obilazak Vrela Bosne)
usluge turističkog vodiča tokom putovanja
usluge lokalnih vodiča
organizacione troškove
ARANŽMAN NE OBUHVATA
individualne troškove
putno međunarodno zdravstveno osiguranje
doplatu za jednokrevetnu sobu – 20 €
doplatu za dodatno sedište u autobusu – 30 €

 

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo program

1

1. dan (četvrtak) VRŠAC

Polazak iz Vršca oko 23:00h sa donjeg parkinga Centra “Millennium” (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje putnicima sa detaljima polaska). Usputno sakupljanje putnika. Noćna vožnja preko Beograda i Čačka, sa kraćim zadržavanjima radi odmora.

2

2. dan (petak) VIŠEGRAD - TREBINJE

Dolazak u Dobrun. Poseta manastira Dobrun. Dolazak u Višegrad. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg palih boraca, obilazak starog mosta, čuvene ”Ćuprije na Drini”. Poseta Andrićgradu. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Trebinje. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3

3. dan (subota) TREBINJE – MOSTAR - SARAJEVO

Doručak. Napuštanje soba. Razgledanje Trebinja u pratnji lokalnog vodiča: Arslanagića most, šetnja ulicama starog grada na Trebišnjici, Sat kula, gradske zidine, Trg Pesnika, spomenik Dučiću… Slobodno vreme. Odlazak u manastir Tvrdoš. Nastavak putovanja za Mostar i Sarajevo. Dolazak u Mostar. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija… Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Sarajeva. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

4

4. dan (nedelja) SARAJEVO

Doručak. Napuštanje soba. Obilazak Vrela Bosne. Razgledanje Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka… Slobodno vreme. Polazak iz Sarajeva u poslepodnevnim časovima za Vršac preko Zvornika i Beograda.
5

5. dan (ponedeljak) VRŠAC

Dolazak u Beograd, Pančevo, Vršac – na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo mapa

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo napomene

Način plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
• 30 % prilikom rezervacije a ostatak najkasnije 14 dana pre putovanja
• Platnim karticama (VISA, DINA, MAESTRO)
• Na rate čekovima bez kamate, 30% avans, ostatak na 3 mesečne rate (čekovi se deponuju u agenciji, najkasnije 14 dana pre putovanja)
• Administrativnom zabranom na platu, 30% prilikom rezervacije, ostatak na 3 mesečne rate.

Prijave do 27.09.2021. lično u Stup Travel-u STUP-a „Vršac“ ili na telefone 013/833-450 i 011/42-30-300.
Minimum za realizaciju putovanja je 40 osoba.

Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije STUP-a “Vršac” AD, od 26.11.2020, broj licence OTP 212/2020 kategorija licence A 25 od 01.02.2020.
Program boravka/putovanja sa cenovnikom broj 66 od 26.08.2021.

OPISI HOTELA:

HOTEL „Platani 4*, Trebinje
Hotel Platani nalazi se na glavnom Gradskom trgu u Trebinju. Sagrađen u skorije vrijeme, raspolaže sa 20 soba i 2 apartmana modernog dizajna, koji svojim komforom i opremljenošću, gostima omogućavaju udoban i prijatan odmor. Najprepoznatljiviji je Trebinjski hotel koji je okružen platanima starijim od 100 godina i istorijom dužom od 50 godina. Hotel se nalazi pod krošnjama ovog drveća i u najtoplijim danima pruža sigurno utočište od vreline asfalta i sunca koje nemilice grije. Isto tako u dugim i vjetrovitim zimskim noćima pruža neophodan zaklon svakom putniku namjerniku.

HOTEL „Central Park 4*, Trebinje
Hotel Central Park se nalazi u Trebinju i ima terasu. Poseduje bar i restoran. Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama. Kontinentalni doručak se služi svakog jutra u objektu. Gosti mogu koristiti poslovni centar. Osoblje na recepciji govori engleski i ruski.
Hotel se nalazi u zgradi koja ima veoma zanimljivu istoriju i tradiciju. Sagrađena je 1894. godine, ubrzo posle dolaska austrougarske monarhije na ove prostore, u arhitektonskom stilu koji je dominirao u drugoj polovini 19. vijeka.

HOTEL „Hollywood“ 4*, Sarajevo
Hotel je smješten u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva. Svi smeštajni kapaciteti su izuzetno prostrani i luksuzno opremljeni: francuski ležaji, TV SAT, lokalna TV i PAY TV – telefon sa direktnim biranjem, mini bar, sef, bežični priključak na internet – dostupan u celom hotelu. Kupatila su sa kadom ili tušem, i fenom za kosu. Gosti mogu uživati u velikom izboru lokalnih, internacionalnih i mediteranskih jela u nekom od 3 hotelska restorana. Hotelski bazen na otvorenom, velnes i spa centar dostupni su uz doplatu. Gostima su takođe na raspolaganju sportska dvorana i kuglana.

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo cena

VRŠAC, VLAJKOVAC, ULJMA, NIKOLINCI, BANATSKI KARLOVAC,
ALIBUNAR, VLADIMIROVAC, BANATSKO NOVO SELO

89 eura
za decu do 12 godina cena se umanjuje za 10 eura

PANČEVO, BEOGRAD
85 eura
za decu do 12 godina cena se umanjuje za 10 eura

Program boravka/putovanja sa cenovnikom broj 66 od 26.08.2021.

Sarajevo stari grad Stup Travel turistička agencija jednodnevni izlet
sarajevo-stup-travel-turisticka-agencija-jednodnevni-izlet
sarajevo-jednodnevni-izlet-turisticka-agencija-stup-travel
sarajevo-vrelo-bosne-stup-travel-turisticka-agencija-jednodnevni-izlet
mostar-jednodnevni-izlet-turisticka-agencija-stup-travel
Sarajevo Trebinje Dubrovnik
rebinje Hotel Sl Olymp STUPTravel-3
rebinje Hotel Sl Olymp STUPTravel-3
Trebinje Hotel Sl Olymp STUPTravel
Sarajevo Hotel Hollywood STUP Travel
Sarajevo Hotel Hollywood STUP Travel