2 noćenja, 5 dana
Period

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo opis

sarajevo-vrelo-bosne-stup-travel-turisticka-agencija-jednodnevni-izlet

Višegrad je grad na Drini sa čuvenim Andrićevim mostom poznat svima kao “na Drini Ćuprija”. Sam most je glavna turistička atrakcija koji je zadužbina velikog vezira Mehmed-paše Sokolovića. Od mosta počinje i višegradska čaršija smeštena najvećim delom na desnoj obali, dok je kompleks Andrićgrad nastao kao ideja kako je Višegrad mogao izgledati da ga nisu zaobišli renesansa i ostali istorijski periodi.
Trebinje se nalazi se na tromeđi BiH, Hrvatske i Crne Gore, i najjužniji grad je Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Kroz Trebinje protiče reka ponornica Trebišnjica. Neke od znamenitosti grada su: Arslanagića most (ili Perovića most), Manastir Tvrdoš, Hercegovačka Gračanica-Crkvina, Austrougarska Tvrđava Strač, Stari grad Mičevac…
Mostar je jedan od najsunčanijih gradova u Bosni i Hercegovini i predstavlja kulturno i privredno središte Hercegovine. Grad na Neretvi ime je dobio po čuvarima mostova (mostarima). Poznat je po čuvenom Starom mostu, izgrađenom u 16. veku. Stari most je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji se nalazi na UNESCO-ovoj listi zaštićenih spomenika kulture sveta.
Sarajevo grad na obalama Miljacke je glavni grad Bosne i Hercegovine. Poznat je po svojoj tradicionalnoj kulturnoj i versnoj raznolikosti. Zbog svoje duge i bogate istorije i pripadnosti, verskih i kulturnih raznolikosti, zovu ga i “Jerusalim Evrope”. Domaćin je niza kulturnih festivala međunarodnog karaktera: Sarajevski filmski festival, Sarajevski jazz festival, letni kulturni festival “Baščaršijske noći”…

 

OSNOVNE INFORMACIJE 5 dana / 2 noćenja sa doručkom / BiH / autobuski prevoz
MESTO POLASKA Sa dogovorenog mesta (Vršac, Pančevo, Beograd)
VREME POLASKA Polazak u kasnim večernjim časovima
TERMINI PUTOVANJA 29.09 / 03.10.2022. godine
ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
smeštaj u hotelu 3* ili 4* u Trebinju na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto)
smeštaj u hotelu 3* ili 4* u Sarajevu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto)
smeštaj u 1/2 i 1/3 „standard/economy“ sobe sa kupatilom
obilazak Višegrada, Trebinja, Mostara i Sarajeva prema programu putovanja (ulaznica za obilazak Vrela Bosne)
usluge turističkog vodiča tokom putovanja
usluge lokalnih vodiča
organizacione troškove
ARANŽMAN NE OBUHVATA
individualne troškove
putno međunarodno zdravstveno osiguranje
doplatu za jednokrevetnu sobu – 23 €
doplatu za dodatno sedište u autobusu – 30 €

 

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo program

1

1. dan (petak 29. septembar 2022.) VRŠAC

Polazak iz Vršca oko 23:00h sa donjeg parkinga Centra “Millennium” (tačno vreme biće poznato najkasnije 2 dana pred putovanje – organizator šalje obaveštenje putnicima sa detaljima polaska). Usputno sakupljanje putnika. Noćna vožnja preko Beograda i Čačka, sa kraćim zadržavanjima radi odmora.

2

2. dan (subota 30. septembar 2022.) VIŠEGRAD - TREBINJE

Dolazak u Dobrun. Poseta manastira Dobrun. Dolazak u Višegrad. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg palih boraca, obilazak starog mosta, čuvene ”Ćuprije na Drini”. Poseta Andrićgradu. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Trebinje. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

3

3. dan (nedelja 01. oktobar 2022.) TREBINJE – MOSTAR - SARAJEVO

Doručak. Napuštanje soba. Razgledanje Trebinja u pratnji lokalnog vodiča: Arslanagića most, šetnja ulicama starog grada na Trebišnjici, Sat kula, gradske zidine, Trg Pesnika, spomenik Dučiću… Slobodno vreme. Odlazak u manastir Tvrdoš. Nastavak putovanja za Mostar i Sarajevo. Dolazak u Mostar. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija… Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Sarajeva. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

4

4. dan (ponedeljak 02. oktobar 2022.) SARAJEVO

Doručak. Napuštanje soba. Obilazak Vrela Bosne. Razgledanje Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka… Slobodno vreme. Polazak iz Sarajeva u poslepodnevnim časovima za Vršac preko Zvornika i Beograda.

5

5. dan (utorak 03. oktobar 2022.) VRŠAC

Dolazak u Vršac na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo mapa

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo napomene

Način plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
• 30 % prilikom rezervacije a ostatak najkasnije 14 dana pre putovanja
• Platnim karticama (VISA, DINA, MAESTRO)
• Na rate čekovima bez kamate, 30% avans, ostatak na 3 mesečne rate (čekovi se deponuju u agenciji, najkasnije 14 dana pre putovanja)
• Administrativnom zabranom na platu, 30% prilikom rezervacije, ostatak na 3 mesečne rate.

Prijave do 01.09.2022. lično u Stup Travel-u STUP-a „Vršac“ ili na telefone 013/833-450 i 011/42-30-300
Minimum za realizaciju putovanja je 45 osoba.

OPISI HOTELA:
HOTEL “Leotar” 4*, Trebinje
Hotel Leotar se nalazi u samom centru Trebinja, na obali reke Trebišnjice. Od Dubrovnika je udaljen 30 km, a od Herceg Novog 40 km. Hotel je izgrađen u hercegovačko-mediteranskom stilu, a nedavno je renoviran kako bi odgovorio na sve zahteve savremenog turiste. Raspolaže luksuznim smeštajem od 25 soba i 10 apartmana. Svaka prostorija je klimatizovana, poseduje kabovsku TV, telefon, mini-bar, sef i bežični pristup internetu. Hotel poseduje i 64 standardnih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba. Gostima su na raspolaganju dva restorana, kongresna sala sa opremom za projekcije kapaciteta 280 osoba, dve natkrivene terase, velika letnja terasa, čuvani parking i garaže.
HOTEL „Hollywood“ 4*, Sarajevo
Hotel je smješten u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva. Svi smeštajni kapaciteti su izuzetno prostrani i luksuzno opremljeni: francuski ležaji, TV SAT, lokalna TV i PAY TV – telefon sa direktnim biranjem, mini bar, sef, bežični priključak na internet – dostupan u celom hotelu. Kupatila su sa kadom ili tušem, i fenom za kosu. Gosti mogu uživati u velikom izboru lokalnih, internacionalnih i mediteranskih jela u nekom od 3 hotelska restorana. Hotelski bazen na otvorenom, velnes i spa centar dostupni su uz doplatu. Gostima su takođe na raspolaganju sportska dvorana i kuglana.

RASPORED ZAUSTAVLJANJA:
Predviđen raspored privremenog zaustavljanja tokom putovanja radi usputnih odmora planiran je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

PUTNE ISPRAVE:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Državljani Republike Srbije mogu ulaziti na teritoriju Bosne i Hercegovine bez vize, sa ličnom kartom ili putnom ispravom, preko svih graničnih prelaza otvorenim za međunarodni saobraćaj i u njoj boraviti do 90 dana od dana ulaska. Maloletna lica su obavezna da putuju sa pasošem. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Državljani Srbije mogu da uđu u Bosnu i Hercegovinu bez ograničenja, odnosno pod istim uslovima koji su bili na snazi pre mera uvedenih radi sprečavanja širenja virusa COVID -19. Nije potrebna potvrda o vakcinaciji niti negativan PCR-test. https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje

OSIGURANJE:
Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja sa COVID-19 pokrićem (nadstandardni program osiguranja), za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji (uz obaveznu dostavljenu kopiju prijave boravka u R. Srbiji), po uslovima TRIGLAV OSIGURANJA ADO (ul. Milutina Milankovica 7a, Novi Beograd). Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u “Opštim uslovima za osiguranje putnika za vreme puta i boravka u inostranstvu” Triglav osiguranja ADO, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana. U slučaju zdravstvene intervencije pozvati Centar za pomoć – EUROP ASSISTANCE, +381 11 41 44 105, e-mail: operationsr@europ-assistance.hu Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem Covida-19 se preporučuje za putovanje u inostranstvo radi Vaše sigurnosti, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju zemlje u koju putuju.

PROMENE UGOVORA:
Prva promena po već zaključenom ugovoru, a na zahtev putnika, moguća je bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 dinara po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora već podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

NAPOMENA:
Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja turističke agencije organizatora putovanja STUP-a “Vršac” AD, od 01.10.2021, broj licence OTP 87/2021 kategorija licence A od 01.10.2021, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Triglav osiguranje.
Program putovanja smatra se Predugovornim obaveštenjem, shodno članu 93. Zakona o zaštiti potrošača (“Sl. Glasnik RS” br. 88/2021).

Program boravka/putovanja sa cenovnikom broj 121 od 08.08.2022.

Višegrad Trebinje Mostar Sarajevo cena

VRŠAC, VLAJKOVAC, ULJMA, NIKOLINCI, BANATSKI KARLOVAC,
ALIBUNAR, VLADIMIROVAC, BANATSKO NOVO SELO

95€
za decu do 12 godina cena se umanjuje za 10 eura

PANČEVO, BEOGRAD
89€
za decu do 12 godina cena se umanjuje za 10 eura

Program boravka/putovanja sa cenovnikom broj 121 od 08.08.2022.

Sarajevo stari grad Stup Travel turistička agencija jednodnevni izlet
sarajevo-stup-travel-turisticka-agencija-jednodnevni-izlet
sarajevo-jednodnevni-izlet-turisticka-agencija-stup-travel
sarajevo-vrelo-bosne-stup-travel-turisticka-agencija-jednodnevni-izlet
mostar-jednodnevni-izlet-turisticka-agencija-stup-travel
Sarajevo Trebinje Dubrovnik
rebinje Hotel Sl Olymp STUPTravel-3
rebinje Hotel Sl Olymp STUPTravel-3
Trebinje Hotel Sl Olymp STUPTravel
Sarajevo Hotel Hollywood STUP Travel
Sarajevo Hotel Hollywood STUP Travel