10 noći
Period

Vila Marina I Lassi Kefalonija opis

Vila Marina I Lassi Kefalonija – Vila Marina I smeštena je u blizini glavne ulice u Lasiju, u centralnom delu ovog mesta. Udaljena je oko 250 m od plaže ispred hotela Meditterranean i oko 500 m od jedne od najlepših plaža ostrva – Makri Gialos. Vila Marina I Ova lepo uređena i održavana vila sa vrtom i mediteranskim rastinjem raspolaže sa trokrevetnim i četorokrevetnim apartmanima, koji se nalaze na u prizemlju i na I spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje spavaću sobu sa dva standardna kreveta i dnevnu sobu sa krevetom na razvlačenje, kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), balkon/terasu. Svaka smeštajna jedinica poseduje klima uređaj (koji se dodatno naplaćuje 5 €). Ova doplata nije obavezna. Vila ima besplatnu internet konekciju i parking prostor.

Lassi – poluostrvo, koji razdvaja lagunu Koutavos na istoku i veliki Argostolski zaliv na zapadu, omiljeno je turističko odredište mnogih turista. Lassi je omiljen zbog belih i sivih, peskom posutih plaža. Ovde su mnoge od najlepših plaža Kefalonije: stena okružena Kalamia, Gradakia, velika i omiljena Makris Gialos.

Kefalonija – najveće ostrvo Jonskog arhipelaga

Kefalonija je najveće Jonsko ostrvo. Nalazi se između Lefkade i Zakintosa. Ostrvo je pretežno planinsko na zapadnoj strani sa prelepim plažama na istočnoj strani. O burnoj prošlosti i bogatoj istoriji ostrva svedoče istorijski gradovi i spomenici iz antičkog, rimskog i venecijanskog doba. Danas je Kefalonija najelitnije Jonsko letovalište sa modernim hotelima i luksuznim vilama. Kefalonija je dobro povezana trajektnim linijama sa ostalim Jonskim ostrvima što Vam pruža mogućnost da upotpunite Vaš odmor. Najvažnije naselje zapadnog dela ostrva Kefalonija je grad Argistoli.
 

ARANŽMAN OBUHVATA
smeštaj u vilama / hotelima na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Kefalonija – Beograd kompanijom Air Serbia (program 1 – avio prevoz)
transfer na Kefaloniji na relaciji aerodrom – smeštaj – aerodrom (program 1 – avio prevoz)
troškove organizacije i vođenja aranžmana.
ARANŽMAN NE OBUHVATA
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
prevoz trajektom do Kefalonije – 20 € povratna karta po osobi (deca do 5 godina ne plaćaju, deca od 5 do 10 godina = 10 EUR) – plaća se u agenciji
aerodromske takse 37 EUR za odrasle osobe i decu; deca do 2 godine ne plaćaju takse . Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. Ukupna cena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu, aerodromu na Kefaloniji
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona – PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
fakultativne izlete i ulaznice
boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. i koja trenutno iznosi: privatni smeštaj -0,5€, hoteli 1* i 2* – 0,5€, hoteli 3* – 1,5€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana (dnevno po sobi).

 

Vila Marina I Lassi Kefalonija program

AVIONSKI PREVOZ

1

1 dan

Beograd – Kefalonija. Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, u holu za međunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. (proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka). Let JU 9344 (Air Serbia). Planirano vreme poletanja iz Beograda 05:20. Prevoz avionom ( čarter let) na relaciji Beograd – Kefalonija ( let traje oko 1h i 30 min ). Planirano vreme sletanja na Kefaloniju 07:50 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova ( postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu ).
2

2-11 dan

Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
3

11 dan

Napuštanje smeštaja do 10:00 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let JU 9345 (Air Serbia). Planirano vreme poletanja sa Kefalonije 08:40 po lokalnom vremenu.Čarter let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 09:05. Kraj aranžmana.

AUTOBUSKI PREVOZ

1

1 dan

Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa dogovorenog mesta. Polazak iz Niša sa veliko parking kod Tempa (proveriti 3 dana pre Putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2

2 dan

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3

2 – 11 dan

Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
4

12 dan

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
5

13 dan

Dolazak u Niš i Beograd u poslepodnevnim časovima.

Vila Marina I Lassi Kefalonija mapa

Vila Marina I Lassi Kefalonija napomena

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
• 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pred putovanje
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)
• platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
• preko računa

DOPLATE:
• za 1/1 sobu 80 % od cene iz tabele za 1/2 sobu + prevoz, osim za smenu 03.06. gde se placa 35 eura + autobuski prevoz
• za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu

POPUSTI:
• deca od 0 do 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet).
• deca od 2 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe borave besplatno ( nemaju krevet)-placaju samo dinarski deo
• deca od 2 do 12 godina popust 50% na cenu iz tabele u pratnji dve punoplatežne osobe I placaju dinarski deo, osim za smenu 02.06 – 14.06 gde plaćaju 35 €. cenu autobuske karte

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…)
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
• Postoji mogucnost razlikovanja smestajnih jedinica u izgledu u okviru istog smestajnog objekta.