10 noći
Period

krf-dassia-letovanje-grcka-lola-apartman-plaza-stup-travel-agencija9

Vila Lola – Dassia Krf opis

Krf je drugo ostrvo po veličini od sedam ostrva jonskog arhipelaga,poznat je po peščanim i šljunkovitim plažama, maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima…

Dassia se nalazi na istočnoj obali ostrva Krf, od koga je udaljena je 12 km.Mesto sa peščano-šljunkovitim plažama i šetalištem dugim 3 km, kao i velikim brojem barova, restorana, kafea i prodavnica, idealno je za odmor.

Vila Lola lepo uređena kuća sa dvorištem punim zelenila i velikim bazenom. U samom centru Dasije oko 100 m udaljena od glavne ulice i 300m od plaže, (prekoputa hotela Ikos, nekadašnjeg Chandris hotela). U blizini same vile se nalaze i svi sadržaji, kafići, restorani, marketi, ambulanta i autobuska stanica. Vila u svom sastavu poseduje trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne apartmane.

Vila Lola studios ANEKS je aneks kuca u sklopu dvorista vile Lola, u svom sastavu poseduje dvokrevetne studije raspoređene u prizemlju.

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Grčka / Krf / Dassia / paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam studija / apartmana
MESTO POLASKA Sa dogovorenog mesta, Beograd 14h
Veliki parking kod Tempa, Niš    17h
VREME POLASKA U poslepodnevnim časovima sa unapred dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).
VREME POVRATKA Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.
TERMINI PUTOVANJA od 26.05. do 23.09.2020. godine
ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz autobusom turistička klase (audio / video oprema, AC), na relaciji Beograd-Krf-Beograd
smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka
ARANŽMAN NE OBUHVATA
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
fakultativne izlete i ulaznice
obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti

 

Vila Lola – Dassia Krf  program

1

1 dan

Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa unapred dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2

2 dan

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3

2 - 11 dan

Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
4

12 dan

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
5

13 dan

Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.

Vila Lola Dassia – Krf lokacija

Vila Lola – Dassia Krf  napomene

BORAVIŠNA TAKSA:

Od  01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 0,5 eur do 5 eur dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici. Plaćanje se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta vlasniku kuće ili predstavniku/inopartneru.

POPUSTI I DOPLATE – SMEŠTAJ:

– Dete od 0 do 7 godina uz pratnju dve punoplative osobe, u zajedničkom ležaju plaća samo cenu autobuskog prevoza i ima mesto u autobusu.

Dete od 0 do 12 godina u sopstvenom ležaju ima popust 20 eur na redovnu cenu paket aranžmana po osobi iz tabele (ne važi za smene sa *),

– Odrasla osoba na pomoćnom ležaju, ostvaruje popust od 20 % na cenu paket aranžmana a dete od 0-12 godina na pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 25% na cenu paket aranžmana.

Doplata za 1/1 studio/ apartman – 70% od cene paket aranžmana.

Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

– U slučaju spajanja smena (za cene bez *) cena aranžmana se umanjuje za 10% od druge smene.

 

Vila Lola – Dassia Krf cena

Preuzmi dokument (PDF, 414KB)

krf-dassia-letovanje-grcka-lola-apartman-plaza-stup-travel-agencija9
krf-dassia-letovanje-grcka-lola-apartman-plaza-stup-travel-agencija1