10 noći, 7 noći
Period

Vila Lemoni studio Nea Skioni opis

Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travelVila Lemoni studio Nea Skioni je udaljena oko 120m od plaže i nalazi se u mirnoj ulici Nea Skionija. Vila je od centra mesta udaljena samo 20m. Vila ima smeštaj u prostranim trokrevetnim studijima. Svi studiji se nalaze na prvom spratu i sadrže čajnu kuhinju (mini rerna sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilo sa tuš kadom, klima uređaj, LCD TV. Vila pruža udoban smeštaj na svega par koraka od centra mesta i maloj udaljenosti od plaže. Vila ima klimu koja je uključena u cenu, WiFi internet i nema peskier. Vila nema sopstveni parking ali parkiranje je najčešće moguće u radijusu od 100m.
Koordinate vile: 39.946476N, 23.531931E

Struktura smeštajnih jedinica:
1/3 STD = 3 singl kreveta

Nea Skioni je ribarsko mesto na jugozapadnoj strani Kasandre udaljeno oko 120 km od Soluna.
Smešten u podnožju šumovitih i maslinjacima prekrivenih brda Kasandre i idealan je za miran odmor. Nea Skioni pruža osećaj i ugođaj Grčke iz prošlih vremena jer je zadržao tradicionalan duh obzirom da se nije tolikio turistički razvio. Nea Skioni ima lepu plažu koja je nosilac plave zastavice, peščana na obali sa postepenom dubinom, sa barovima i plažnim mobilijarom. Na nekoliko minuta vožnje nalaze se neke od najlepših plaza Kasandre: Egeopelagitika, Mola Kaliva…
Svežu ribu možete nabaviti u mnogobrojnim ribarnicama ili direktno sa ribarskih brodova koji uplovljavaju u luku najmanje jednom u toku dana. U Nea Skioniju ima nekoliko pizzerija, taverni, giroserija, barova, suvenirnica i apoteka. U centru mesta se nalazi veliki trg – šetalište sa dečjim igralištem koji se prostire uz marinu, a pored plaže se nalazi lepo uređen park.
Nea Skioni je odličan i kao baza za obilazak Kasandre jer su mu podjednako dostupna mesta i plaže i na zapadnoj i na južnoj strani Kasandre.

Poluostrvo Kasandra (prvi prst Halkidikija)

Kasandru karakterišu široke plaže sa belim peskom i kamenjem, okružene prostranim borovim šumama. Kasandru odlikuju čisto more, bogat turistički sadržaj i noćni život. Veliki broj restorana i kafića, učiniće sve da letovanje bude nezaboravno. Zbog toga je Kasandra zanimljiva za veliki broj mladih iz istočne i zapadne Evrope. Kasandra je udaljena sat vremena vožnje od Soluna, tako da se lako stiže. Obala ima brojne i dobre plaže, na kojima je more vrlo plitko, tako da je to omiljena destinacija porodica s decom.

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Grčka / Halkidiki / Kasandra / Siviri / paket aranžman autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam studija / apartmana
MESTO POLASKA – Iz Beograda sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu autocentra Lasta, na autoputu Beograd-Niš
– Iz Novog Sada – sa parkinga hotela “Sajam”, sa polaskom
– Iz Vršca – sa autobuske stanice STUP „Vrsac“
– Iz Pančeva, kod autobuske stanice (kod Maxija)
– Iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa, sa polaskom
VREME POLASKA – Iz Beograda sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu autocentra Lasta, na autoputu Beograd-Niš oko 17:00 h. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa).
– Iz Vršca – sa autobuske stanice STUP „Vrsac“
– Iz Pančeva, kod autobuske stanice (kod Maxija)
– Iz Novog Sada – sa parkinga hotela “Sajam”, sa polaskom oko 15:00
– Iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa, sa polaskom oko 20:00
VREME POVRATKA Dolazak u Niš, Beograd i Novi Sad u ranim jutarnjim časovima
TERMINI PUTOVANJA od 23.05. do 01.10.2020.
ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz autobusom turistička klase (audio / video oprema, AC), na relaciji Beograd-Kasandra-Beograd
smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka
ARANŽMAN NE OBUHVATA
međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji),
obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti
fakultativne izlete
individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

 

Vila Lemoni studio Nea Skioni program

1

1 dan

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli. Iz Beograda sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu autocentra Lasta, na autoputu Beograd-Niš oko 17:00 h. Putovanje autoputem Beograd-Niš sa usputnim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa kraćim usputnim zadržavanjem radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2

2 - 11 dan

Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte, posle 14:00 h (po lokalnom vremenu). Boravak na bazi izabrane usluge.
3

12 dan

Napuštanje smeštaja do 09:00 h (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Prijem putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.
4

13 dan

Dolazak u Beograd na turistički terminal, u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

Vila Lemoni studioNea Skioni mapa

Vila Lemoni studio Nea Skioni napomene

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
– 30% od ukupne cene paket aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge.
– uplata kompletne cene paket aranžmana prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
– 30% od ukupne cene paket aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do 25.decembra 2020. godine – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
– preko računa

POPUSTI I DOPLATE – SMEŠTAJ:
– Dete od 0 do 7 godina uz pratnju dve punoplative osobe, u zajedničkom ležaju plaća samo cenu autobuskog prevoza i ima mesto u autobusu.
– Dete od 0 do 12 godina u sopstvenom ležaju ima popust 20 eur na redovnu cenu paket aranžmana po osobi iz tabele (ne važi za smene sa *),
– Odrasla osoba na pomoćnom ležaju, ostvaruje popust od 20 % na cenu paket aranžmana a dete od 0-12 godina na pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 25% na cenu paket aranžmana.
– Doplata za 1/1 studio/ apartman – 70% od cene paket aranžmana.
Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
– U slučaju spajanja smena (za cene bez *) cena aranžmana se umanjuje za 10% od druge smene.
Smene označene sa * u tabeli, ne podležu umanjenjima
VAŽNE NAPOMENE:
– putnici u smeštajne jedinice ulaze posle 14:00 h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
– peškiri nisu sastavni deo opreme svake smeštajne jedinice, kao ni sredstva za održavanje higijene u toku boravka gostiju.
– fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove soba/studija/apartmana kojima objekat raspolaže.
– posteljina se menja na 5 dana (gosti dobijaju čistu posteljinu, po dogovoru sa vlasnikom vile u određeno vreme, koju sami menjaju).
– grčki standard za singl krevet je 185-200cm sa 75-90cm, za bračni krevet 185-200cm sa 120-145cm, za pomoćni ležaj 175-180cm sa 65-70cm i veličina varira od vile do vile, pa nekada i od smeštajne jedinice do smeštajne jedinice.
– čajne kuhinje u svim apartmanima i studijima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom za predviđen broj gostiju i pogodne su za pripremanje laganih obroka, bez mogućih spremanja i kuvanja zahtevnijih kombinacija i količina.
– korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu smeštaja, već se plaća na licu mesta, po dogovoru sa vlasnikom vile.
– objekti u Grčkoj uglavnom koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
– putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili ili kućnog reda dobijenog u agenciji uz vaučer.
– u svakoj vili iz ponude postoji oglasna/info tabla u okviru koje se nalaze sve neophodne informacije i važna obaveštenja (tel. predstavnika, kućni red sa osnovnim informacijama, termini i mesta info sastanaka/dežurstava, tel. lekara i sl.).
– jačina signala interneta (WiFi), brzina i kvalitet protoka i povezivanja, kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samoj vili, letovalištu i regiji, kao i od drugih faktora.
– predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
– u slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestu u kojem je smeštajna jedinica, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće od smeštajne jedinice.
– organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu, vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.).
– organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
– na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju crveni biometrijski pasoš. O uslovima ulaska u zemlje EU (dokumenta, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi/konzulatu zemlje u koju se putuje ili kroz koju se prolazi.
– organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.
– putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
– maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati ovrerenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara, ili u sudu i opštini, ukoliko to one overavaju.
– potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja i Garancijom putovanja.
– za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 40 prijavljenih putnika po planiranom polasku/po određenoj smeni.
– first i last minute ponude – organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili smeštaj po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na naknadu, za razliku u ceni.
– agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
– u slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
– agencija zadržava pravo korekcije programa i cene u slučaju promene kalkulativnih elemenata ili više sile, kao i da promeni redosled pojedinih elemenata programa putovanja ukoliko je to neophodno zbog nastalih nepredvidivih okolnosti ili više sile, mogućnosti rezervacija ulaza i drugo, što se ne smatra promenom programa putovanja u odnosu na putnika i prijavu za putovanje.
– agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
– u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom, koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, transfere, izlete ili drugo).

Vila Lemoni studio Nea Skioni cena

Preuzmi dokument (PDF, 578KB)

Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travel
Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travel
Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travel
Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travel
Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travel
Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travel
Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travel
Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travel
Kasandra Nea Skioni Vila Lemoni STUP travel