10 noći
Period

Vila Ildi Dassia Krf opis

Krf je drugo ostrvo po veličini od sedam ostrva jonskog arhipelaga,poznat je po peščanim i šljunkovitim plažama, maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima…

Dassia se nalazi na istočnoj obali ostrva Krf, od koga je udaljena je 12 km.Mesto sa peščano-šljunkovitim plažama i šetalištem dugim 3 km, kao i velikim brojem barova, restorana, kafea i prodavnica, idealno je za odmor.

Vila Ilidi se nalazi u mestu Dasia. Pozicionirana je prekoputa hotela Eliana a udaljena je od plaže oko 600m. Centar Dasie je na 250m od objekta. Vilu krasi lepo uređeno dvorište sa bazenom. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom, kupatilom sa tuš kadicom, klima uređajem. Vila ima WiFi pristup internet

Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo); WiFi – DA ; Parking – NE
Struktura kreveta: 1/2 STD = 2 singl kreveta ;
1/3 STD = 3 singl kreveta ;
1/4 APT = 4 singl kreveta;

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Grčka / Krf / Dassia / paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam studija / apartmana
MESTO POLASKA Sa dogovorenog mesta, Beograd 14h
Veliki parking kod Tempa, Niš    17h
VREME POLASKA U poslepodnevnim časovima sa unapred dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).
VREME POVRATKA Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.
TERMINI PUTOVANJA od 26.05. do 23.09.2019. godine
ARANŽMAN OBUHVATA
najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškove organizacije i vođenja aranžmana
ARANŽMAN NE OBUHVATA
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
troškove trajekta na relaciji Igumenica – Krf – Igumenica, povratna karta za odrasle u iznosu od 15 eur , a za decu od 2 do 12 godina u iznosu od 10 eur
fakultativne izlete i ulaznice
boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

Vila Ildi Dassia Krf opis

1

1 dan

Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa unapred dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2

2 dan

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3

2 - 11 dan

Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
4

12 dan

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
5

13 dan

Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.

Vila Ildi Dassia Krf opis

Vila Ildi Dassia Krf opis

ARANŽMAN OBUHVATA:
– smeštaj na bazi 10 ili 7 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja,
– usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– autobuski prevoz
– troškove trajekta na relaciji Igumenica – Krf – Igumenica, povratna karta za odrasle u iznosu od 15 eur , a za decu od 2 do 12 godina u iznosu od 10 eur
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti,
– fakultativne izlete,
– individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd- Niš u 14:00h, a iz Niša – sa parkinga kod Tempa u 17:00h.
Postoji mogućnost organizovanizovanja transfera:
– iz Novog Sada – sa parkinga hotela “Sajam”, sa polaskom u 12:00 h– uz doplatu od 20 eur po osobi,
– iz Vršca – sa parkinga hotela “Srbija”, sa polaskom u 12:00 h – uz doplatu od 20 eur po osobi,
– iz Zrenjanina – sa parkinga ispred Autobuske stanice, sa polaskom u 12:00 h – uz doplatu od 20 eur po osobi.
Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika, osim ako agencija za odredjene polaske ne donese drugačiju odluku!
Povratak sa Krfa je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka, putnici se moraju informisati kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova. Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima, audio i video oprema).
Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik. Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:
Cena prevoza za odrasle – povratna karta iznosi 65 eur, a za decu do 12 godina karta je 55 eur. Cena autobuske karte u jednom pravcu iznosi 45 eur za sve putnike (za odrasle i za decu). Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište. Cena prevoza važi samo za korisnike smeštaja, rezervisanog preko agencije. Cena autobuskog prevoza za putnike koji ne koriste smeštaj objavljena je u posebnom cenovniku ovlašćenog prevoznika. U cenu autobuske karte nije uračunat prelaz trajektom na relaciji Igumenica – Krf – Igumenica.

Vila Ildi Dassia Krf opis

Preuzmi dokument (PDF, 340KB)

IldiKrf-001
IldiKrf-001