10 noći, 15 noći, 5 noći
Period

Vila Atina Pefkohori opis

Pefkohori što u prevodu znači “borovo selo”, udaljeno je 105km od Soluma. Glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, jedno od najpopularnijih letovališta. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma, prelepa peščana plaža sa kristalno čistim morem prepuna sadržaja čak i za najzahtevnije turiste. Mesto prepuno malih uskih ulica sa bezbroj taverni, prodavnica suvenira, marketa… Ako ste pak ljubitelj noćnog života, diskoteke i barovi duž samog šetališta

Vila Atina se nalazi na 150 metara od centra i na 300 m od plaže i šetališta. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu i klima uređaj. Korišćenje klime je uključeno u cenu od 15.06 – 15.07.2017.  U ostalom periodu se doplaćuje 4 evra dnevno. Vila Atina ima besplatnu Wi-Fi internet konekciju.

 

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Grčka / Halkidiki / Kasandra / Polihrono / paket aranžman autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam studija / apartmana
MESTO POLASKA Beograd, sa perona glavne autobuske stanice BAS
Niš, veliki parking kod Tempa
VREME POLASKA Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa).
VREME POVRATKA Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.
TERMINI PUTOVANJA od 20.05. do 27.09.2019.
ARANŽMAN OBUHVATA
najam izabranog smeštaja na bazi 5,10 i 15 noćenja
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškove organizacije i vođenja aranžmana
ARANŽMAN NE OBUHVATA
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona – PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA.
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
fakultativne izlete i ulaznice
boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. i koja trenutno iznosi : : privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ .Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana (dnevno po sobi)
peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)

Vila Atina Pefkohori program

1

1 dan

Polazak iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u poslepodnevnim časovima sa perona glavne autobuske stanice (BAS –a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempo-a (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa) . Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2

2 dan

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3

2 – 6/11/16 dan

Boravak na bazi 5,10 ili 15 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
4

7/12/17. dan

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
5

8/13/18. dan

Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.

Vila Atina Pefkohori mapa

Vila Atina Pefkohori napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
• 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)
• platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
• preko računa

POPUSTI:
• deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju krevet)
• deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe borave besplatno (nemaju krevet)-plaćaju samo dinarski deo
• deca od 2-12 godina popust 50% na cenu iz tabele u pratnji dve punoplatežne osobe na sopstvenom ležaju i placaju dinarski deo osim za smenu 20.05. – 30.05. gde plaćaju 35€

U četvorokrevetnom i dupleks apartmanu, deca ne ostvaruju popust ukoliko koriste ležaj (u prvoj smeni plaćaju cenu autobuske kartu za decu, bez obzira na broj odraslih)

DOPLATE:
• za 1/1 sobu 80 % od cene aranžmana za 1/2 sobu ,osim za smenu 20.05. gde je doplata 25 eura
• za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ:
• pre polaska na put podići u agenciji vaučer za smeštaj, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
• putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…)
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
• Postoji mogucnost razlikovanja smestajnih jedinica u izgledu u okviru istog smestajnog objekta.

Vila Atina Pefkohori CENA

Preuzmi dokument (PDF, 1006KB)

Pefkohori apartmani, Vila Atina Pefkohori
Vila Atina Pefkohori 1
Vila Atina Pefkohori
Vila Atina Pefkohori 7
Vila Atina Pefkohori 9
Vila Atina Pefkohori 13
Vila Atina Pefkohori 14
Vila Atina
Pefkohori vila Atina
Vila Atina Pefkohori 19
Vila Atina Pefkohori 18
Vila Atina Pefkohori 15