2 noći, 5 dana
Period

Venecija Italija opis

Venecija – je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru. Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, a umesto ulica ima kanale. Duž kanala se nalazi veliki broj crkava i palata vrhunske vrednosti, koje čine jedan urbani sklop. Venecija i njeni kanali proglašeni su spomenikom Svetske baštine UNESCO-a, a ovaj grad svake godine privlači ogroman broj turista iz celog sveta.

Smeštaj u Lido Di Jesolu – opisi hotela

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj je u Lido Di Jesolu (Italija) u hotelima u rangu 3*-4*. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta;

HOTEL MAJESTIC 4* www.majestic-hotel.it
Hotel se nalazi nedaleko od trga Marina, na 100 metara od pešačke ulice i preko puta privatne plaže. Hotel poseduje otvoreni bazen, restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL PANORAMA 3* www.hotelpanorama-jesolo.it
Hotel se nalazi u pešačkoj ulici Via Bafile, na oko 500 metara od trga Mazzini i na 20 metara od centra. Hotel poseduje restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL AZZURO 3*, www.azzurrohotel.it

Hotel se nalazi u bilizini trga Mazzini, na oko 150 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, bar, lift, parking, besplatan wi-fi internet Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL COLORADO 3*, www.coloradojesolo.com
Hotel se nalazi u blizini Piazza Nember i na oko 50 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, bar sa terasom, parking, besplatan wi-fi internet Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, sef, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL TERRAMARE 3* www.terramare.lido-di-jesolo.hotels-veneto.com
Hotel se nalazi na oko 50 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, bar, parking, besplatan wi-fi internet Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL PORTOFINO 3* www.hotelportofino.it
Hotel se nalazi u blizini rgu Mazzini i 100 metara od plaže. Poseduje restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

– u Conegliano (Italija) sa 3*:

HOTEL EUROREST 3* www.euroresthotel.it
Hotel je udaljen pešice 5 min. od centra Koneljana (oblast Veneto). U okviru hotela se nalaze restoran, bar i privatan parking. Svaka sobaje uređena moderno, poseduje kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, televizor, mini bar. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL CITTA DI CONEGLIANO 4* www.hcc.it
Hotel se nalazi u centru grada Koneljano (oblast Veneto). Hotel poseduje restoran, bar, privatni parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, televizor, mini bar, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

OSNOVNE INFORMACIJE Evropski gradovi / Venecija / autobuski prevoz / 4 dana / 1 noći
MESTO POLASKA/DOLASKA Beograd
VREME POLASKA Polazak oko 22:00 časa sa perona glavne autobuske stanice ( BAS –a ), ulaz iz Karađorđeve ulice, (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.
VREME POVRATKA Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (na dolazne perone). (Kraj usluga)
TERMINI PUTOVANJA 07.03 – 09.12
ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
smeštaj u Istanbulu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
obilaske prema programu (Istanbul 1 – panorama)
troškove organizacije i vođenja aranžmana
usluge licenciranog pratioca grupe
peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )
ARANŽMAN NE OBUHVATA
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
ulaznice i fakultativne izlete

Venecija Italija program

1

1 dan BEOGRAD

Polazak oko 22:00 časa sa perona glavne autobuske stanice ( BAS –a ), ulaz iz Karađorđeve ulice, (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2

2 dan TRST - OUTLET PALMANOVA - LIDO DI JESOLO

Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centara u blizini mesta Palmanova koji je veoma poznat u Evropi – sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka…). U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jesola – Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3

3 dan LIDO DI JESOLO - PADOVA - VERONA - LIDO DI JESOLO

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto… Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i polazak ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

4

4 dan LIDO DI JESOLO - VENECIJA

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (na dolazne perone). (Kraj usluga)

5

5 dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

Venecija Italija mapa

Venecija Italija napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANTMANA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do:
 • Za polaske od 01.01. do 01.02.2019…………………………..15.04.2019.
 • Za polaske od 01.02. do 01.04.2019……….…………….…….15.06.2019. Za polaske od 01.04. do 01.06.2019……….…………….…….15.08.2019. Za polaske od 01.06. do 01.10.2019……….…………….…….15.12.2019.
 • Za polaske od 01.10. do 01.02.2020………………..………….15.04.2020.
 • platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master i American Express) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Komercijalne banke (Visa, Master i Dina) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Viva.
 • potrošački krediti banaka od 3 – 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana

POPUSTI:

 • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

SOPSTVENI PREVOZ:

U PERIODU OD JANUARA DO KRAJA APRILA, NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ

 • cena aranžmana se umanjuje za 30 € (odrasli) i 20 € (deca od 2-12 god.)
 • pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
 • postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

 • Verona i jezero Garda – 25 € odrasli / 15 € deca
 • Padova i Vićenca – 25 € odrasli / 15 € deca

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.vivatravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od   mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj…)

Venecija Italija cena

Tabela 1:

SMEŠTAJ SOBA 07.03
11.03
21.03
25.03
11.04
15.04
16.05
20.05
23.05
27.05
30.05
03.06
20.06
24.06
18.07
22.07
Hotel 3* 1/1 soba ND 97€ 97€ 97€ 119€ 119€ 119€ 133€ 133€
Hotel 3* Specijal 1/1 soba ND 83€ 83€ 83€ 105€ 105€ 105€ 119€ 119€
Hotel 3* Specijal 1/2 soba ND 59€ 59€ 59€ 75€ 75€ 75€ 85€ 85€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Hotel 3* 1/2 soba ND 69€ 69€ 69€ 85€ 85€ 85€ 95€ 95€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Hotel 3* Specijal 1/2+1 soba ND 59€ 59€ 59€ 75€ 75€ 75€ 85€ 85€
dodatni krevet 57€ 57€ 57€ 72€ 72€ 72€ 81€ 81€
1. dete (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (2-12) 54€ 54€ 54€ 68€ 68€ 68€ 77€ 77€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Hotel 3* 1/2+1 soba ND 69€ 69€ 69€ 85€ 85€ 85€ 95€ 95€
dodatni krevet 66€ 66€ 66€ 81€ 81€ 81€ 91€ 91€
1. dete (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (2-12) 63€ 63€ 63€ 77€ 77€ 77€ 86€ 86€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€

Tabela 2:

SMEŠTAJ SOBA 22.08
26.08
12.09
16.09
26.09
30.09
10.10
14.10
24.10
28.10
08.11
12.11
21.11
25.11
05.12
09.12
Hotel 3* 1/1 soba ND 133€ 133€ 119€ 97€ 97€ 97€ 97€ 97€
Hotel 3* Specijal 1/1 soba ND 119€ 119€ 105€ 83€ 83€ 83€ 83€ 83€
Hotel 3* Specijal 1/2 soba ND 85€ 85€ 75€ 59€ 59€ 59€ 59€ 59€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Hotel 3* 1/2 soba ND 95€ 95€ 85€ 69€ 69€ 69€ 69€ 69€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Hotel 3* Specijal 1/2+1 soba ND 85€ 85€ 75€ 59€ 59€ 59€ 59€ 59€
dodatni krevet 81€ 81€ 72€ 57€ 57€ 57€ 57€ 57€
1. dete (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (2-12) 77€ 77€ 68€ 54€ 54€ 54€ 54€ 54€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Hotel 3* 1/2+1 soba ND 95€ 95€ 85€ 69€ 69€ 69€ 69€ 69€
dodatni krevet 91€ 91€ 81€ 66€ 66€ 66€ 66€ 66€
1. dete (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (2-12) 86€ 86€ 77€ 63€ 63€ 63€ 63€ 63€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€

Licenca organizatora je OTPbr. 5/2013. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora.
Ovlašćeni subagent STUP Vršac a.d. Vršac –ogranak STUP TRAVEL,
Vršac, Stepe Stepanovića 9, tel/faks: 013/833-450,
Beograd, Nebojšina 41a, tel: 011/42-30-300, faks: 011/42-30-301.
Licenca OTP 365/2010e-mail: office@stuptravel.rs