2 noći
Period

Htl. Sofijin Dvor 4* Rimske terme Slovenija opis

Htl. Sofijin 4* Dvor Rimske termeHtl. Sofijin Dvor 4* Rimske terme Slovenija – Spa hotel Sofijin Dvor obnovljen je 2008. godine i smešten u slikovitoj dolini Rimskih Termi duž reke Savinje. Okružen je bujnim šumama i planinama. U okolnim planinama, koje pružaju zaklon od vetra i letnjih vrućina, rastu svetski poznata velika sekvoja ili mamutovo drvo, kanadska cuga, čempres i mnoge druge vrste drveća. Okružen je šumama i planinama i raspolaže sa 43 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmana. Hotel u svom sastavu ima: recepciju, restoran, a la carte restoran i terasu. Hotel ima 43 luksuzno opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i hotelskih apartmana. Sve sobe su opremljene kupatilom (tuš ili kada), WC-om, LCD televizorom, telefonom, mini barom, sefom, klimom i priključkom za internet. Neke sobe imaju balkon i terasu.

Rimske terme – smeštene su na reci Savinja, udaljenje oko 20 km od Celja. Pod obroncima visokog Stražnika iz dolomitskih stena izvire termalna voda, a isceljujuću moć ovih prirodnih izvora primenjivali su još stari Rimljani, koji su prvi izgradili bazene. Bogatstvo prirode i prijatna letnja temperatura doprinose atraktivnosti i Rimskih Termi. Dolinu Rimskih Termi okružuju šumske padine okolnih brda, koje kotlinu štite od vetrova i letnjih vrućina. Pored bujne vegetacije, terme imaju i egzotične biljke iz svih delova sveta, što posetiocima omogućava uživanje u raznovrsnosti prirode.

Slovenija – je primorska i podalpska država na jugu srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu, u Piranskom zalivu, ima izlaz na Jadransko more. Severozapadni deo je izričito planinski i tu se prostire venac Julijskih Alpa, sa najvišim vrhom Triglavom(2864m).

Smeštaj – Htl. Sofijin Dvor 4* Rimske terme Slovenija

OSNOVNE INFORMACIJE Wellness & Spa / Rimske terme / Slovenija / sopstveni prevoz / kombi prevoz
TERMIN PUTOVANJA od 15.07.-22.12.2017.godine /
MESTO POLASKA Sopstveni prevoz
ARANŽMAN OBUHVATA
neograničeno korišćenje bazena kompleksa Rimske Terme
program animacije
bade mantil i papuče
bežični internet
parking
ARANŽMAN NE OBUHVATA
putno zdravstveno osiguranje
boravišnu taksu
prevoz

 

Htl. Sofijin Dvor 4* Rimske terme Slovenija program

1

1 dan:

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

2

2 dan:

Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

Htl. Sofijin Dvor 4* Rimske terme Slovenija mapa

Htl. Sofijin Dvor 4* Rimske terme Slovenija napomene

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:
– Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
– Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
– Mogućnost plaćanja platnim karticama Master, Maestro, Visa, Visa Elektron, Dina.
– Uplata čekovima građana u više rata – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
– Preko računa

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
– NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENE U VEZI PREVOZA:
– Sopstveni prevoz
– Parking uključen u cenu

Htl. Sofijin Dvor 4* Rimske terme Slovenija cena

Preuzmi dokument (PDF, 1.06MB)

Htl. Sofijin 4* Dvor Rimske terme