Individualan broj noći
Period

Htl. Livada Prestige 5* Moravske Toplice Slovenija opis

Htl. Livada Prestige 5* Moravske Toplice Slovenija – hotel Termal pripada Resortu Sava hotels & Resort. Nalazi se u regiji Prekumurje, u blizini grada Murska Sobota, u lečilištu Moravske Toplice. Hotel srednje veličine. Ima 136 soba. Sobe s pogledom na vodeni park Terma 3000 imaju balkon. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš, WC, fen za kosu) i opremljene su TV-om, telefonom i mini barom. Hotel je namenjen gostima koji žele pasivan odmor. Gosti hotela mogu koristiti usluge terapijskog centra Thermalium, čije su usluge vezane uz snagu crne termomineralne vode. Hotel pruža brojne vežbe u vodi i programe za očuvanje zdravlja i dobrog raspoloženja.

Moravske Toplice – se nalaze u severoistočnom delu Slovenije, blizu grada Murska Sobota. Prirodni uslovi Moravskih Toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage. Sa dubine od gotovo 2.000 metara izbija prirodna i jedinstvena crna termomineralna voda pogodna za lečenje različitih reumatskih i kožnih obolenja. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage. „Crna“ termalna voda osim osim terapeutskog efekta, oživljava i osvežava telo, poboljšava i ubrzava prokrvljenost i smanjuje nervnu napetost.

Slovenija – Slovenija je primorska i podalpska država na jugu srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu, u Piranskom zalivu, ima izlaz na Jadransko more. Severozapadni deo je izričito planinski i tu se prostire venac Julijskih Alpa, sa najvišim vrhom Triglavom (2864m). Ono po čemu je Slovenija poznata jesu termalni izvori sa temperaturama vode u rasponu od 32C do 73C. „Sa prirodom do zdravlja“ je slogan koji povezuje 15 slovenačkih termi. Razvoj i afirmaciju termi u Sloveniji omogućilo je bogatstvo netaknutih prirodnih lepota. U slovenačkim banjama je razvijena najsavremenija ponuda u oblasti wellnessa, kao i novi programi za očuvanje zdravlja i sprečavanje bolesti.

Smeštaj – Htl. Livada Prestige 5* Moravske Toplice Slovenija

OSNOVNE INFORMACIJE Wellness & Spa / Slovenija / Moravske Toplice /sopstveni/ kombi prevoz
TERMINI PUTOVANJA od 02.02. do 30.12.2018. godine
ARANŽMAN OBUHVATA
smeštaj u htl. Livada Prestige 5* na bazi polupansiona
neograničeno korišćenje bazena kompleksa Terme 3000
neograničeno korišćenje sauna i fitness centra
bade mantil
ARANŽMAN NE OBUHVATA
putno zdravstveno osiguranje
prevoz

 

Htl. Livada Prestige 5* Moravske Toplice Slovenija program

1

1 dan

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
2

2 - poslednji dan dan

Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

Htl. Livada Prestige 5* Moravske Toplice Slovenija mapa

Htl. Livada Prestige 5* Moravske Toplice Slovenija napomene

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:
– Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
– Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
– Mogućnost plaćanja platnim karticama Master, Maestro, Visa, Visa Elektron, Dina.
– Uplata čekovima građana u više rata – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.                                           –  Preko računa.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Htl. Livada Prestige 5* Moravske Toplice Slovenija cena

Preuzmi dokument (PDF, 539KB)