2 noćenja, 3 noćenja, 4 nocenja
Period

Htl. Zdravilišče 4* Terme Laško Slovenija opis

Htl. Zdravilišče 4* Terme LaškoHtl. Zdravilišče 4* Terme Laško Slovenija – je smešten u mirnom parku u blizini reke Savinje, na 15 minuta hoda od centra Laškog. Hotel nudi 208 soba sa 365 ležajeva. Hotel nudi Centar Medicine za fizikalnu i radnu terapiju/balneoterapiju, termalne bazene, fitness centar, otvoreni i zatvoreni bazenski kompleks. U restoranu se služe jela internacionalne kuhinje. U letnjem periodu možete uživati na terasi za sunčanje pored otvorenog bazena sa termalnom vodom.

Terme Laško u središtu Slovenije, 85 km od Ljubljane i 10 km od Celja, uz donji tok reke Savinje, nalazi se živopisno mesto Laško, poznato po termalnim izvorima, čarobnoj okolini i proizvodnji piva. Prirodni resursi termalnog centra Laško jesu isotermične vode sa temperaturama od 32oC do 35oC. Termalni centar Laško je jedan od najstarijih i najpoznatijih termalnih centara u Sloveniji. Terme Laško su bile poznate još u rimsko doba, u srednjem veku su ga obilazili misionari, a krajem 19.veka u ovom mestu se nalazilo i letovalište austrougarskog cara Franje Josifa I. Prirodno bogatstvo je termalna voda koja je prva blagodet za sve one koji osećaju posledice brzog i stresnog načina života.

Slovenija i Savinjska regija

Savinjska regija je banjsko odmaralište i lečiliste visokog ranga, ne samo u Sloveniji, vec i u celom regionu. Brojni termomineralni izvori vekovima predstavljaju nepresušan izvor zdravlja i temelj „balneo“ terapije koja se bazira na proverenim rezultatima i blagodetima tog prirodnog bogatstva. Sa svojom blagom klimom i predivnom okolinom, Rogaška Slatina nudi velike mogućnosti za sportske aktivnosti. Uz kupanje i plivanje u bazenima Rogaške rivijere, moguće je i igranje tenisa, košarke, odbojke, šetnja ili planinarenje.

Slovenija je primorska i podalpska država na jugu srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu, u Piranskom zalivu, ima izlaz na Jadransko more. Severozapadni deo je izričito planinski i tu se prostire venac Julijskih Alpa, sa najvišim vrhom Triglavom(2864m).

Smeštaj – Htl. Zdravilišče 4* Terme Laško Slovenija

OSNOVNE INFORMACIJE Wellness & Spa / Slovenija / Terme Laško / sopstven i/kombi prevoz
MESTO POLASKA Beograd (sa kućne adrese)
VREME POLASKA po dogovoru
TERMINI PUTOVANJA od 14.11.2018. do 01.09.2019. godine
ARANŽMAN OBUHVATA
neograničeno korišćenje bazena
upotreba fitness centra jednom dnevno
bežični internet (WiFi) u sobi
dnevna ponuda animacije, opuštanja i rekreacije
bade mantil (za odrasle)
poklon bon u vrednosti od 10€ za wellness usluge
ARANŽMAN NE OBUHVATA
putno zdravstveno osiguranje
prevoz

 

Htl. Zdravilišče 4* Terme Laško Slovenija program

1

1 dan:

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge

2

2 dan:

Napuštanje hotela ili apartmana do 11:00h.

Htl. Zdravilišče 4* Terme Laško Slovenija mapa

Htl. Zdravilišče 4* Terme Laško Slovenija napomene

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:
– Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
– Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
– Mogućnost plaćanja platnim karticama Master, Maestro, Visa, Visa Elektron, Dina.
– Uplata čekovima građana u više rata – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

NAPOMENE U VEZI PREVOZA:
– Svakodnevni polasci iz Beograda do Termi Laško, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji.

Htl. Zdravilišče 4* Terme Laško Slovenija cena

Preuzmi dokument (PDF, 562KB)