3 noći, Individualan
Period

Grand hotel Toplice 5* Bled Slovenija opis

Htl. Toplice 5* Bled Slovenija – hotel je smešten na obali jezera Bled. Renovirani hotel Toplice nudi tradicionalan stil i raskošnu udobnost za renomirane goste. Hotel je veoma popularan izbor za kongrese, svadbe I velike proslave. Hotel ima privatnu plažu i kućicu za čamce. Termalni bazeni imaju temperature od 220 C. Hotel raspolaže sa 87 apartmana i soba. Od tog broja, 33 luksuznih apartmana i soba opremljeno je raskošnim stilskim nameštajem. Svaka soba ima kupatilo (tuš ili kada), balkon, telefon, SAT TV, mini bar, sef, klimu I internet.

Bled – slovenačko odmaralište u podnožju Julijskih Alpa i Nacionalnog parka Triglav. Grad Bled se nalazi na obali istoimenog glacijalnog jezera. Grada krasi zamak iz Xi veka smešten na litici sa pogledom na jezero. U zamku se nalazi muzej, kapela I štamparija. U centralnom delu Bledskog jezera nalazi se ostrvo sa crkvom Marijinog Uspenja, koja je ne samo mesto hodočašća već I nezaboravna stanica onima koji dođu na Bled.

Slovenija – Slovenija je primorska i podalpska država na jugu srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu, u Piranskom zalivu, ima izlaz na Jadransko more. Severozapadni deo je izričito planinski i tu se prostire venac Julijskih Alpa, sa najvišim vrhom Triglavom (2864m). Ono po čemu je Slovenija poznata jesu termalni izvori sa temperaturama vode u rasponu od 32C do 73C. „Sa prirodom do zdravlja“ je slogan koji povezuje 15 slovenačkih termi. Razvoj i afirmaciju termi u Sloveniji omogućilo je bogatstvo netaknutih prirodnih lepota. U slovenačkim banjama je razvijena najsavremenija ponuda u oblasti wellnessa, kao i novi programi za očuvanje zdravlja i sprečavanje bolesti.

Smeštaj –  Htl. Toplice 5* Bled Slovenija

OSNOVNE INFORMACIJE Wellness & Spa / Slovenija/ Bled / sopstveni prevoz / min 3 noćenja
TERMINI PUTOVANJA individualni aranžmani
ARANŽMAN OBUHVATA
Smeštaj u htl. Toplice na bazi polupansiona
Korišćenje hotelskog bazena za goste hotela GH Toplice
Za goste hotela Golf i GH Toplice neograničen ulaz na termalne bazene wellness centra Živa u hotelu Golf
Popust na ulaz u svet sauna wellness centra Živa za goste hotela Golf, Savica i GH Toplice
Noćno kupanje u bazenima wellness centra Živa, svakog petka i subote do 23h.
Wi-Fi
Parking (do popunjenosti kapaciteta)
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Putno zdravstveno osiguranje
Prevoz
Boravišna taksa iznosi 1,5€ za odrasle, za decu 7-18 god. 0,75€ dnevno po osobi, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela.
Prijava boravka za odrasle i decu 7-18 god. iznosi 1€ po osobi jednokratno, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela.
Bade-mantil u hotelima Golf, Park, Savica 5€ jednokratno.

Grand hotel Toplice 5* Bled Slovenija program

1

1 dan

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
2

2 - pretposlednji dan

Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

Grand hotel Toplice 5* Bled Slovenija mapa

Grand hotel Toplice 5* Bled Slovenija napomene

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. PREKO RAČUNA – uplata na račun

DOPLATE:
– Boravišna taksa iznosi 1,5€ za odrasle, za decu 7-18 god. 0,75€ dnevno po osobi, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela.
– Prijava boravka za odrasle i decu 7-18 god. iznosi 1€ po osobi jednokratno, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela.
– Bade-mantil u hotelima Golf, Park, Savica 5€ jednokratno.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE.
– U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
– U najvećem broju objekata je na pomoćni krevet je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

Grand hotel Toplice 5* Bled Slovenija cena

Preuzmi dokument (PDF, 468KB)