Individualan
Period

Htl. Savica 3* Bled Slovenija opis

Htl. Slavica 3* Bled Slovenija hotel se nalazi u blizini jezera Bled. Porodični hotel sa 104 sobe i apartmana (90 soba i 14 apartmana). Pogodan je za porodice sa malom decom. Većina soba ima balkon. Svaki apartman ima kupatilo sa kadom. Svaka soba ima kupatilo sa tušem ili kadom, SAT TV, internet, telefon mini bar, sef, klima uređaj.

Bled – slovenačko odmaralište u podnožju Julijskih Alpa i Nacionalnog parka Triglav. Grad Bled se nalazi na obali istoimenog glacijalnog jezera. Grada krasi zamak iz Xi veka smešten na litici sa pogledom na jezero. U zamku se nalazi muzej, kapela I štamparija. U centralnom delu Bledskog jezera nalazi se ostrvo sa crkvom Marijinog Uspenja, koja je ne samo mesto hodočašća već I nezaboravna stanica onima koji dođu na Bled.

Slovenija – Slovenija je primorska i podalpska država na jugu srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu, u Piranskom zalivu, ima izlaz na Jadransko more. Severozapadni deo je izričito planinski i tu se prostire venac Julijskih Alpa, sa najvišim vrhom Triglavom (2864m). Ono po čemu je Slovenija poznata jesu termalni izvori sa temperaturama vode u rasponu od 32C do 73C. „Sa prirodom do zdravlja“ je slogan koji povezuje 15 slovenačkih termi. Razvoj i afirmaciju termi u Sloveniji omogućilo je bogatstvo netaknutih prirodnih lepota. U slovenačkim banjama je razvijena najsavremenija ponuda u oblasti wellnessa, kao i novi programi za očuvanje zdravlja i sprečavanje bolesti.

Smeštaj: Htl. Slavica 3* Bled Slovenija

OSNOVNE INFORMACIJE Wellness & Spa / Slovenija/ Bled / sopstveni prevoz / min 3 noćenja
TERMINI PUTOVANJA individualni aranžmani
ARANŽMAN OBUHVATA
Smeštaj u htl. Savica na bazi polupansiona
Za goste hotela Savica 1 ulaz dnevno na termalne bazene wellness centra Živa u hotelu Golf
Popust na ulaz u svet sauna wellness centra Živa za goste hotela Golf, Savica i GH Toplice
Noćno kupanje u bazenima wellness centra Živa, svakog petka i subote do 23h
Parking (do popunjenosti kapaciteta)
ARANŽMAN NE OBUHVATA
putno zdravstveno osiguranje
prevoz
Boravišna taksa iznosi 1,5€ za odrasle, za decu 7-18 god. 0,75€ dnevno po osobi, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela.
Prijava boravka za odrasle i decu 7-18 god. iznosi 1€ po osobi jednokratno, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela.
Bade-mantil u hotelima Golf, Park, Savica 5€ jednokratno.

 

Htl. Savica 3* Bled Slovenija program

1

1 dan

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
2

2 - pretposlednji dan

Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

Htl. Savica 3* Bled Slovenija mapa

Htl. Savica 3* Bled Slovenija napomene

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. PREKO RAČUNA – uplata na račun

DOPLATE:
– Boravišna taksa iznosi 1,5€ za odrasle, za decu 7-18 god. 0,75€ dnevno po osobi, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela.
– Prijava boravka za odrasle i decu 7-18 god. iznosi 1€ po osobi jednokratno, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela.
– Bade-mantil u hotelima Golf, Park, Savica 5€ jednokratno.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE.
– U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
– U najvećem broju objekata je na pomoćni krevet je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

Htl. Savica 3* Bled Slovenija cena

Preuzmi dokument (PDF, 468KB)