Individualan
Period

Htl. GH Primus 4* Terme Ptuj Slovenija opis


Htl. GH Primus 4* Terme Ptuj Slovenija – ovaj hotel otvoren je 2007. godine. Sobe su savremeno opremljene i sve imaju kupatilo (kada sa termalnom vodom i masažerom u suitama), fen, telefon, SAT TV, internet, sef i mini bar. U sastavu hotela je glavni restoran, à la carte restoran, noćni klub i termalni kompleks VESPAZIANUS koji se sastoji od velikog bazena, dečijeg bazena i whipoola. TERMALNI PARK zajedno sa zatvorenim i otvorenim bazenom obuhvata 4200 m² vodenih površina sa lekovitom, nisko-mineralnom vodom. Čine ga 12 bazena sa talasima, toboganima, rekom, vodeno-vazdušnim masažerima i whirpoolima. Gostima su na raspolaganju i saune, masaže, kupke, parafinske obloge i različite terapije.

Terme Ptuj – Ptuj je grad kulturno-istorijske baštine, termomineralne vode i gastronomskih specijaliteta. Ove najmlađe terme Slovenije, razvijaju se u zagrljaju najstarijeg grada. Stari grad sa dvorcem u kome je danas muzej, Dominikanski i Minoritski samostan svedoče o prošlim vremenima. Iz tri vrela sa dubine 1.050–1.590 m, izvire voda temperature 39-54°C i veoma je korisna pri lečenju i rehabilitaciji reumatičnih , degenerativnih oboljenja i neuroloških bolesti. Terme nude i brojne sportske aktivnosti: fitness, teniski centar sa osam otvorenih i zatvorenih terena, stoni tenis, mini golf, igre loptom, kuglanje, vožnja biciklom, jahanje, pešačke ture, splavarenje rekom Dravom, a u neposrednoj blizini su i tereni za golf.

Slovenija – Slovenija je primorska i podalpska država na jugu srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu, u Piranskom zalivu, ima izlaz na Jadransko more. Severozapadni deo je izričito planinski i tu se prostire venac Julijskih Alpa, sa najvišim vrhom Triglavom (2864m). Ono po čemu je Slovenija poznata jesu termalni izvori sa temperaturama vode u rasponu od 32C do 73C. „Sa prirodom do zdravlja“ je slogan koji povezuje 15 slovenačkih termi. Razvoj i afirmaciju termi u Sloveniji omogućilo je bogatstvo netaknutih prirodnih lepota. U slovenačkim banjama je razvijena najsavremenija ponuda u oblasti wellnessa, kao i novi programi za očuvanje zdravlja i sprečavanje bolesti.

Smeštaj –  Htl. GH Primus 4* Terme Ptuj Slovenija

OSNOVNE INFORMACIJE Wellness & Spa / Slovenija / Terme Ptuj / sopstveni /kombi prevoz
TERMINI PUTOVANJA individualni aranžmani
MESTO POLASKA Beograd (sa kućne adrese)
VREME POLASKA po dogovoru
ARANŽMAN OBUHVATA
smeštaj u htl. GH Primus na bazi polupansiona
2 ulaza dnevno na bazene i saune Termalnog Parka (50m udaljen od hotela)
bade mantil i internet u sobi
ARANŽMAN NE OBUHVATA
putno zdravstveno osiguranje
prevoz

 

Htl. GH Primus 4* Terme Ptuj Slovenija program

1

1 dan

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
2

2 - pretposlednji dan

Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

Htl. GH Primus 4* Terme Ptuj Slovenija mapa

Htl. GH Primus 4* Terme Ptuj Slovenija napomene

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. PREKO RAČUNA – uplata na račun

DOPLATE:
– boravišna taksa iznosi 1,3€ za odrasle, za decu 7 -18 god 0.65€ dnevno po osobi i prijava boravka 1€ jednokratno po osobi (plaćaju se u agenciji uz aranžman).
– jednokrevetna sobu 14€ dnevno
– ručak 13€ dnevno po osobi
– krevetac 8€ dnevno

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE.
– U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
– u pratnji dve odrasle osobe deca do 6 god. besplatno, 6-12 god. 50%, 12 – 15god. 30%
– u prtanji jedne odrasle osobe dete do 6 god 50% 6-12 god. 30%, 12-15 god. 20%
– treća odrasla osoba 10%

NAPOMENE U VEZI PREVOZA:
Svakodnevni polasci iz Beograda do Termi Ptuj, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji. Cena za jedan pravac 45€, a cena povratne karte 80€ po osobi.

Htl. GH Primus 4* Terme Ptuj Slovenija cena

Preuzmi dokument (PDF, 1.03MB)