7 noći
Period

Hotel Vienna Ostenda 4* Rimini opis

Hotel Vienna Ostenda RiminHotel Vienna Ostenda 4* Rimini se nalazi u samom centru Riminija, na oko 50 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar, lift, parking uz doplatu od 10€ dnevno. Sobe: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef, klima uređaj, besplatan wi-fi internet. Doplata za sobu sa blkonom je 10 € po osobi dnevno (u cenu su uključene dve ležaljke i suncobran). Usluga: polupansion. Doručak – kontinentalni švedski sto, večera – meni. Pogodnosti: centar mesta i blizina plaže.

Rimini opis

Rimini je jedno od najpopularnijih letovališta u Evropi. Proteže se duž predivno plavog Jadranskog mora, poznato je kao prestonica italijanskih letovališta i noćnog provoda. Ima predivnu peščanu plažu dugačku oko 15km koja je odlično uređena. Na šetalištu pored mora se nalazi mnoštvo prodavnica, restorana, barova i diskoteka, a okolini Riminija je mnogo zabavnih i vodenih parkova u kojima je zagarantovan dobar provod.

Rimini je takođe interesantan kao istorijski i umetnički centar, zbog starorimskih građevina i muzeja. Odlično je pozicioniran, pa je tokom letovanja moguće obići prelepe italijanske gradove – Ravenu, Bolonju, Firencu, kao i minijaturnu državu – San Marino.

Rimini je podeljen na nekoliko delova (svi se nalaze na istoj plaži): Marina – centar Riminija, San Giuliano – udaljen je od centra Riminija oko 1 km, Bellariva – udaljen je od centra Riminija oko 3 km, Marebello – udaljen od centra Riminija oko 5 km, Rivazzura – udaljena je od centra Riminija oko 6 km, Miramare – udaljen je od centra Riminija oko 7 km i Riccione – udaljen je od centra Riminija oko 12 km. Svi ovi delovi Riminija su povezani sa centrom gradskom prevozom.

Smeštaj – Hotel Vienna Ostenda 4* Rimini

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Italija / Rimini / paket aranžman autobuski prevoz i 7 noćenja sa doručkom u hotelu
MESTO POLASKA Sa dogovorenog mesta
VREME POLASKA Polazak iz Beograda sa unapred dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).
VREME POVRATKA Dolazak na mesto polaska prepodnevnim satima.
TERMINI PUTOVANJA od 22.06. do 15.09.2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
smeštaj u Riminiju u 1/2 i 1/2+1 sobama (7 noćenja u odabranom hotelu i mestu i na bazi odabrane usluge)
troškove organizacije i vođenja aranžmana
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
usluge pratioca grupe
ARANŽMAN NE OBUHVATA
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
fakultativne izlete
obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rimini, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* 0,70 € po noćenju po osobi, a za boravak u hotelima sa 3* 1,5 € i boravak u hotelima 4* 2,5 € po noćenju / po osobi

Hotel Vienna Ostenda 4* Rimini program

1

1 dan

Polazak iz Beograda sa unapred dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.
2

2 dan

Dolazak u Rimini. Smeštaj u hotel od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3

2 - 8 dan

Boravak na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
4

9 dan

Napuštanje soba do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.
5

10 dan

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Hotel Vienna Ostenda 4* Rimini mapa

Hotel Vienna Ostenda 4* Rimini napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do 15.12.2018.
• platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master).

POPUSTI:
• deca ostvaruju popuste navedene u tabeli u pratnji dve punoplatežne osobe
• ako putuju BESPLATNO – nemaju sedište u autobusu i nemaju krevet u hotelu
• ako plaćaju određeni iznos – imaju sedište u autobusu i imaju pomoćni krevet u hotelu
• treća odrasla osoba ostvaruje određeni popust i ima pomoćni krevet u hotelu spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 50 € (odrasli) i 35 € (deca od 2-12 god.) (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust

DOPLATE:
• krevetac za bebu – visina doplate zavisi od hotela (proverava se na zahtev putnika, plaća se na licu mesta)
• klima uređaj – ako postoji doplata, vrši se na licu mesta
• za večeru – doplate su prema tabeli dnevno po osobi

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U hotelske sobe/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.
• Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela
• U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola, a ručak i večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva menija (piće nije uključeno u cenu). Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
• Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
• Iako pojedini hoteli imaju svoje plaže, postoji mogućnost da se suncobrani i ležaljke doplaćuju
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

• NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Hotel Vienna Ostenda 4* Rimini cena

Preuzmi dokument (PDF, 534KB)

Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin
Hotel Vienna Ostenda Rimin