2 noćenja, 3 noćenja, Individualan
Period

Htl. Toplice 4* Terme Čatež Slovenija opis

Htl. Toplice 4* Terme Čatež SlovenijaHtl. Toplice 4* Terme Čatež Slovenija – smešten je u samom srcu Termi Čatež. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, sef, telefon, SAT TV i bežični internet. Hotel raspolaže restoranom, aperitiv barom, kongresnom dvoranom i mini casinom. Pored centra za odmor tu je i igralište za decu, a u sastavu hotela je i zimska termalna riviera kao i sportsko rekreativni centar sa širokim spektrom aktivnosti: tenis,kuglanje, squash, fitness i aerobik.

Terme Čatež su najveće slovenačko prirodno lečilište. Nalaze se na oko 420 km od Beograda. Prirodno bogatstvo Termi Čatež je termalna voda koja izvire sa temperaturom 42°C-63°C. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom i termoterapijom. Ove terme poseduju letnju Termalnu rivijeru koja ima 10 bazena sa više od 10.000 m2 termalnih vodenih površina (olimpijski bazen, gusarsko ostrvo za najmlađe, “sporu reku”, bazen sa 3 tobogana, bazen sa talasima, tobogan bumerang itd.) i zimsku Termalnu rivijeru koja ima bazenski kompleks sa više od 2.300 m2 termalnih vodenih površina (tobogan skakaonica, gusarski brod za najmlađe, bazen sa talasima, vulkansko brdo koje izbacuje lavu itd.). U sastavu Termi nalazi se i Sauna park sa parnom, infra-crvenom, finskom, slanom i dr. saunama

Slovenija je primorska i podalpska država na jugu srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu, u Piranskom zalivu, ima izlaz na Jadransko more. Severozapadni deo je izričito planinski i tu se prostire venac Julijskih Alpa, sa najvišim vrhom Triglavom (2864m). Ono po čemu je Slovenija poznata jesu termalni izvori sa temperaturama vode u rasponu od 32C do 73C. „Sa prirodom do zdravlja“ je slogan koji povezuje 15 slovenačkih termi. Razvoj i afirmaciju termi u Sloveniji omogućilo je bogatstvo netaknutih prirodnih lepota. U slovenačkim banjama je razvijena najsavremenija ponuda u oblasti wellnessa, kao i novi programi za očuvanje zdravlja i sprečavanje bolesti.

Smeštaj – Htl. Toplice 4* Terme Čatež Slovenija

OSNOVNE INFORMACIJE Wellness & Spa / Slovenija / sopstveni / kombi prevoz / min 3 noćenja
MESTO POLASKA Beograd (sa kućne adrese)
VREME POLASKA po dogovoru
TERMINI PUTOVANJA individualni polasci
ARANŽMAN OBUHVATA
smeštaj u Hotelu Toplice 4* na bazi polupansiona
dva puta dnevno ulaz na zimsku ili letnju Termalnu rivijeru
upotrebu fitnes studia
animacijski program
parking
ARANŽMAN NE OBUHVATA
putno zdravstveno osiguranje
prevoz
sve dodatne usluge u wellness i spa centrima
individualni troškovi

Htl. Toplice 4* Terme Čatež Slovenija mapa

Htl. Toplice 4* Terme Čatež Slovenija napomene

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:
– Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
– Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
– Mogućnost plaćanja platnim karticama Master, Maestro, Visa, Visa Elektron, Dina.
– Uplata čekovima građana u više rata – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
– Preko računa.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE.
– U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

NAPOMENE U VEZI PREVOZA:
Svakodnevni polasci iz Beograda do Termi Čateža, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji. Cena za jedan pravac 35€, a cena povratne karte 60€ po osobi.

Htl. Toplice 4* Terme Čatež Slovenija cena

Preuzmi dokument (PDF, 770KB)

Htl. Toplice 4* Terme Čatež Slovenija program

1

1. dan

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
2

Poslednji dan

Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Htl. Toplice 4* Terme Čatež Slovenija