7 noći
Period

Hotel Orlov 2* Rimini opis

Hotel Orlov RiminiHotel Orlov 2* Rimini nalazi se u delu grada koji se zove Bellariva, oko 100 m plaže. Hotelska ponuda: hotel ima recepciju, bar, restoran, TV salu, parking uz doplatu, wi-fi uz dolatu (3 € dnevno). Sobe: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, wi-fi uz doplatu, besplatan sef (uz kauciju od 20 €), balkon, klima uređaj uz doplatu 5 € po sobi dnevno, mini bar na upit. Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak – kontinentalni švedski sto, večera – meni. Pogodnosti : povoljan hotel, odlična lokacija.

Rimini opis

Rimini je jedno od najpopularnijih letovališta u Evropi. Proteže se duž predivno plavog Jadranskog mora, poznato je kao prestonica italijanskih letovališta i noćnog provoda. Ima predivnu peščanu plažu dugačku oko 15km koja je odlično uređena. Na šetalištu pored mora se nalazi mnoštvo prodavnica, restorana, barova i diskoteka, a okolini Riminija je mnogo zabavnih i vodenih parkova u kojima je zagarantovan dobar provod.

Rimini je takođe interesantan kao istorijski i umetnički centar, zbog starorimskih građevina i muzeja. Odlično je pozicioniran, pa je tokom letovanja moguće obići prelepe italijanske gradove – Ravenu, Bolonju, Firencu, kao i minijaturnu državu – San Marino.

Rimini je podeljen na nekoliko delova (svi se nalaze na istoj plaži): Marina – centar Riminija, San Giuliano – udaljen je od centra Riminija oko 1 km, Bellariva – udaljen je od centra Riminija oko 3 km, Marebello – udaljen od centra Riminija oko 5 km, Rivazzura – udaljena je od centra Riminija oko 6 km, Miramare – udaljen je od centra Riminija oko 7 km i Riccione – udaljen je od centra Riminija oko 12 km. Svi ovi delovi Riminija su povezani sa centrom gradskom prevozom.

Smeštaj – Hotel Orlov 2* Rimini

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Italija / Rimini / paket aranžman autobuski prevoz i 7 noćenja sa doručkom u hotelu
MESTO POLASKA Sa unapred dogovorenog mesta
VREME POLASKA Polazak iz iz Beograda sa dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).
VREME POVRATKA Dolazak na mesto polaska prepodnevnim satima.
TERMINI PUTOVANJA ood 22.06. do 15.09.2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
smeštaj u Riminiju u 1/2 i 1/2+1 sobama (7 noćenja u odabranom hotelu i mestu i na bazi odabrane usluge)
troškove organizacije i vođenja aranžmana
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
usluge pratioca grupe
ARANŽMAN NE OBUHVATA
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
fakultativne izlete
obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rimini, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* 0,70 € po noćenju po osobi, a za boravak u hotelima sa 3* 1,5 € i boravak u hotelima 4* 2,5 € po noćenju / po osobi

 

Hotel Orlov 2* Rimini program

1

1 dan

Polazak iz iz Beograda sa unapred dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.
2

2 dan

Dolazak u Rimini. Smeštaj u hotel od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3

2 - 8 dan

Boravak na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
4

9 dan

Napuštanje soba do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.
5

10 dan

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Hotel Orlov 2* Rimini mapa

Hotel Orlov 2* Rimini napomena

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do 15.12.2018.
• platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master).

POPUSTI:
• deca ostvaruju popuste navedene u tabeli u pratnji dve punoplatežne osobe
• ako putuju BESPLATNO – nemaju sedište u autobusu i nemaju krevet u hotelu
• ako plaćaju određeni iznos – imaju sedište u autobusu i imaju pomoćni krevet u hotelu
• treća odrasla osoba ostvaruje određeni popust i ima pomoćni krevet u hotelu spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 50 € (odrasli) i 35 € (deca od 2-12 god.) (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust

DOPLATE:
• krevetac za bebu – visina doplate zavisi od hotela (proverava se na zahtev putnika, plaća se na licu mesta)
• klima uređaj – ako postoji doplata, vrši se na licu mesta
• za večeru – doplate su prema tabeli dnevno po osobi

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U hotelske sobe/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.
• Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela
• U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola, a ručak i večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva menija (piće nije uključeno u cenu). Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
• Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
• Iako pojedini hoteli imaju svoje plaže, postoji mogućnost da se suncobrani i ležaljke doplaćuju
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

• NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Hotel Orlov 2* Rimini cena

Preuzmi dokument (PDF, 534KB)

Hotel Orlov Rimini
Hotel Orlov Rimini
Hotel Orlov Rimini
Hotel Orlov Rimini
Hotel Orlov Rimini
Hotel Orlov Rimini
Hotel Orlov Rimini