5 dana, 7 dana, 9 dana
Period

Hotel Paradise Island Resort & SPA 5: Resort se nalazi na istoimenom ostrvu, na svega 20 min vožnje brzim brodom od međunarodnog aerodroma u gradu Male.
U svom sastavu ima ukupno 282 smeštajna kapaciteta, od čega su nekolicina njih bungalovi i vile sa veoma luksiznim sadržajem. Bungalovi su prostrani i elegantno uređeni, svaka jedinica ima kupatilo (tuš/wc), klima uređaj, telefon, mini bar, sef i ketler za čaj i kafu.
U svojoj ponudi ima četiri internacionalne kuhinje. Osim restorana gostima hotela su na raspolaganju i barovi koji u svojoj ponudi imaju osvežavajuće vrste alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Od dodatnih sadržaja hotel gostima nudi brojne aktivnosti, kao što su ronjenje, jedrenje i skijanje na vodi. Poseduje SPA cebtar, teretanu i saunu.

Maldivi: Izuzetna priroda, duge plaže divnog belog peska, jedinstven podvodni svet i odmereni luksuz, čine Maldive idealnim mestom za odmor i relaksaciju. Na gostu je da odluči kako će u hotelima – ostrvima provoditi vreme. Ako se reši za aktivniji pristup, čitava regija obiluje vodenim sportovima i svako ostrvo ima sportski centar. Ovde se surfuje, skija na vodi, plovi kajakom ili jedri katamaranom. Maldivi privlače i mnogo ljubitelja podvodnog sveta. Prelepi korali mogu se videti već na dubini od nekoliko metara, a šareni podvodni svet koji ih okružuje neverovatno je raznolik. Najzanimljiviji izlet je odlazak do glavnog grada Male, gde se nalazi slikovita riblja pijaca, draguljarnice, džamija zlatne kupole, predsednička rezidencija i parlament. Ovo je destinacija koju treba posetiti bar jednom u životu. Nezaobilazan na turističkoj mapi sveta, arhipelag Maldiva od 1200 prelepih malenih ostrva, čini ovu zemlju veoma atraktivnim izborom za odmor iz snova. Preporučuje se zaljubljenim parovima, umornima i onima koji jednostavno žele da pobegnu od gužve modernog sveta.

OSNOVNE INFORMACIJE Daleke destinacije / Maldivi / Individualni program (ponuda od 5,7 ili 9 noćenja) / polupansion/hotelski smeštaj
MESTO POLASKA/DOLASKA Beogradski aerodrom “Nikola Tesla”
VREME POLASKA Polazak sa Beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”, sasatanak je 2 sata pre poletanja aviona (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska).
VREME POVRATKA Dolazak na Beogradski aerodrom “Nikola Tesla” u zavisnosti od vremena leta
TERMINI PUTOVANJA od 07.01.2018. do 31.10.2018. godine
ARANŽMAN OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu lokalne kategorzacije na bazi izabrane usluge i dužine boravka
Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
Organizaciju putovanja i usluge lokalnog predstavnika
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Troškove avio prevoza sa svim pripadajućim taksama
Troškove rezervacije – 2000,00 dinara po osobi
Sve navedene usluge koje nisu opisane u cenovniku
Doplata za Novogodišnju večeru
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

PROGRAM PUTOVANJA

1
Aranžmani su individualni i putnici mogu da odaberu avio kompaniju, satnicu letenja, konekciju kao i dužinu boravka.

AEROFLOT – presedanje u Moskvi, najjeftnija cena od 553 eur sa svim taksama

TURKISH AIRLINES – presedanje u Istanbulu, najjeftinija cena od 698€ sa svim taksama.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 50% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. PREKO RAČUNA

VIZNI REŽIM:
Državljanima RS viza za putovanje na Maldive nije potrebna, na ulazu u zemlju je potrebno pokazati važeću putnu ispravu (min 6 meseci nakon putovanja), povrtnu avio kartu, vaučer za hotel i dokaz o posedovanju finansijskih sredstava za boravak na ostrvu. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Pravila hotela nalažu da putnik na check in-u da odgovarajući depozit ili kopiju kreditne kartice. Visinu depozita propisuje hotelijer. Ukoliko depozit ne bude iskorišćen ili bude delimično iskorišćen putniku se refundira ostatak iznosa.