10 noći, 15 noći, 5 noći
Period

Vila Stavrula Asprovalta opis

Vila Stavrula AsprovaltaVila Stavrula Asprovalta – se nalazi oko 50 metara od centra i na oko 150 metara od plaže. Vila Stravula Vila Stravula raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. U vili Stavrula u četvorokrevetnim studijima se nalaze dva francuska ležaja. U trokrevetnim studijima se nalazi jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Takođe, svaki studio ima klima-uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta. Doplata je 5 € dnevno po studiju za klimu. Ova doplata nije obavezna. U vili Stravuli nema peškire. Vila ima besplatan WiFi internet.

Asprovalta pripada regiji Svetog Đorđa. Od Soluna je udaljena oko 70 km. Odlikujuju je zlatne plaže, kristalno čisto more, bogato zelenilo, magičan pogled i brojna arheološka i istorijska nalazišta. Obala ovog turističkog gradića godinama je nagradjivana plavom zastavom EU. Blizina Svete Gore čini Asprovaltu još atraktivnijom i popularnijom. Asprovalta se nalazi na 4 km udaljenosti od Stavrosa, u zalivu Strimonikos pored peščane plaže duge dvadesetak kilometara. Idealna klima, udoban smeštaj, veliki broj prodavnica, taverni, kafeterija i ribljih restorana… samo su neke od karakteristika Asprovalte.

Regija sv. Đorđe – grčka Makedonija

Regija Sveti Đorđe se nalazi u istočnom delu Grčke, izmedju jezera Volvi i zaliva Strimonikos. Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna samo su neka od popularnih letovalište u ovom delu severne Grčke, koji se graniči sa Halkidikijem su. Ova kod nas poznata letovališta smeštena su u zalivu Strimonikos, koji se naziva i draguljem Makedonije. Moderna mreža saobraćajnica i novi auto put čine regiju lako su dostupnom. Regija Sveti Đorđe je poznata i po bogatstvu zelenila i očuvanoj prirodi, kao i antičkom blagu i modernim naseljima. Široke plaže, skrivene uvale i čisto more, glavne su karakteristike ove regije. Blizina Uranoupolisa, planine Atos, antičkog grada Stagire doprineće da imate bogatiji i aktivniji odmor.

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Grčka / regija sv. Đorđe, Asprovalta / paket aranžman autobuski prevoz/sopstveni prevoz/ smeštaj 5,10 ili 15 noćenja / najam studija / apartmana
MESTO POLASKA Glavna autobuska stanica (BAS), Beograd
Veliki parking kod Tempa, Niš
VREME POLASKA Polazak iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u večernjim časovima sa perona glavne autobuske stanice (BAS –a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre  putovanja tačno vreme). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempo-a (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa)
VREME POVRATKA Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.
TERMINI PUTOVANJA od 23.05. do 30.09.2020.
ARANŽMAN OBUHVATA
najam izabranog smeštaja na bazi 5,10 ili 15 noćenja
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškove organizacije i vođenja aranžmana
ARANŽMAN NE OBUHVATA
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona – PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
fakultativne izlete i ulaznice
boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. i koja trenutno iznosi : : privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ .Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana (dnevno po sobi)
peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)

 

Vila Stavrula Asprovalta program

1

1 dan

Polazak iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u večernjim časovima sa perona glavne autobuske stanice (BAS –a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempo-a (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa) . Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2

2 dan

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3

2 – 6/11/16 dan

Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
4

7/12/17 dan

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
5

8/13/18 dan

Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.

Vila Stavrula Asprovalta mapa

Vila Stavrula Asprovalta napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA
• 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019.
• (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)
• platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
• preko računa

DOPLATE:
• za 1/1 sobu 80 % od cene aranžmana za 1/2 sobu ,osim za smenu 23.05. gde je doplata 25 eura
• za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

POPUSTI:
• deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju krevet)
• deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe borave besplatno (nemaju krevet)-placaju samo dinarski deo
• deca od 2-12 godina popust 50% na cenu iz tabele u pratnji dve punoplatežne osobe na sopstvenom ležaju I placaju dinarski deo, osim za smenu 23.05. – 02.06. gde plaćaju 35€

NAPOMENA:
• U četvorokrevetnom i dupleks apartmanu, deca ne ostvaruju popust ukoliko koriste ležaj (u prvoj smeni plaćaju cenu autobuske kartu za decu, bez obzira na broj odraslih).

DOPLATE:
• za 1/1 sobu 80 % od cene aranžmana za 1/2 sobu ,osim za smenu 23.05. gde je doplata 25 eura
• za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji)
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…)
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
• Postoji mogucnost razlikovanja smestajnih jedinica u izgledu u okviru istog smestajnog objekta.

Vila Stavrula Asprovalta cena

Preuzmi dokument (PDF, 840KB)

Vila Stavrula Asprovalta
Vila Stavrula Asprovalta