10 noći
Period

Vila Mihalis Skala Kefalonija opis

Vila Mihalis Skala Kefalonija – je smeštena u centralnom delu Skale, nedaleko od glavne ulice i na oko 150m od plaže. Vila Mihalis raspolaže dvokrevtnim studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima-uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po studiju). Vila ima peškire, sef čije je korišćenje uračunato u cenu kao i besplatnu wi-fi internet konekciju.

Skala, nekadašnje ribarsko mesto sa burnom tradicijom i kulturom, jedno je od najlepših mesta na Kefaloniji. Odlikuje se prelepim peščanim plažama, bujnom mediteranskom vegetacijom i četinarima koji pružaju potrebnu hladovinu i posebnu svežinu vazduha

Kefalonija – najveće ostrvo Jonskog arhipelaga

Kefalonija je najveće Jonsko ostrvo. Nalazi se između Lefkade i Zakintosa. Ostrvo je pretežno planinsko na zapadnoj strani sa prelepim plažama na istočnoj strani. O burnoj prošlosti i bogatoj istoriji ostrva svedoče istorijski gradovi i spomenici iz antičkog, rimskog i venecijanskog doba. Danas je Kefalonija najelitnije Jonsko letovalište sa modernim hotelima i luksuznim vilama. Kefalonija je dobro povezana trajektnim linijama sa ostalim Jonskim ostrvima što Vam pruža mogućnost da upotpunite Vaš odmor. Najvažnije naselje zapadnog dela ostrva Kefalonija je grad Argistoli.

Smeštaj – Vila Mihalis Skala Kefalonija

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Grčka / Kefalonija / paket aranžman autobuski prevoz i smeštaj za 10 noći / najam studija / apartmana
Letovanje Grčka / Kefalonija / paket aranžman avio prevoz i smeštaj za 10 noći / najam studija / apartmana
MESTO POLASKA Sa unapred dogovorenog mesta, Beograd
Veliki parking kod Tempa, Niš
Aerodrom “Nikola Tesla”
VREME POLASKA Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa dogovorenog mesta. Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, u holu za međunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. (proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka).
VREME POVRATKA Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima, za autobuski prevoz
Planirano vreme poletanja sa Kefalonije 08:40 po lokalnom vremenu.Čarter let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 09:05.
TERMINI PUTOVANJA od 03.06. do 01.10.2019 (za autobuski prevoz)
od 13.06. do 21.09.2019. (za avio prevoz)
ARANŽMAN OBUHVATA
smeštaj u vilama / hotelima na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Kefalonija – Beograd kompanijom Air Serbia (program 1 – avio prevoz)
transfer na Kefaloniji na relaciji aerodrom – smeštaj – aerodrom (program 1 – avio prevoz)
troškove organizacije i vođenja aranžmana.
ARANŽMAN NE OBUHVATA
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
prevoz trajektom do Kefalonije – 20 € povratna karta po osobi (deca do 5 godina ne plaćaju, deca od 5 do 10 godina = 10 EUR) – plaća se u agenciji
aerodromske takse 37 EUR za odrasle osobe i decu; deca do 2 godine ne plaćaju takse . Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. Ukupna cena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu, aerodromu na Kefaloniji
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona – PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
fakultativne izlete i ulaznice
boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. i koja trenutno iznosi: privatni smeštaj -0,5€, hoteli 1* i 2* – 0,5€, hoteli 3* – 1,5€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana (dnevno po sobi).

 

Vila Mihalis Skala Kefalonija program

AVIONSKI PREVOZ

1

1 dan

Beograd – Kefalonija. Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, u holu za međunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. (proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka). Let JU 9344 (Air Serbia). Planirano vreme poletanja iz Beograda 05:20. Prevoz avionom ( čarter let) na relaciji Beograd – Kefalonija ( let traje oko 1h i 30 min ). Planirano vreme sletanja na Kefaloniju 07:50 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova ( postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu ).
2

2-11 dan

Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
3

11 dan

Napuštanje smeštaja do 10:00 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let JU 9345 (Air Serbia). Planirano vreme poletanja sa Kefalonije 08:40 po lokalnom vremenu.Čarter let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 09:05. Kraj aranžmana.

AUTOBUSKI PREVOZ

1

1 dan

Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa dogovorenog mesta. Polazak iz Niša sa veliko parking kod Tempa (proveriti 3 dana pre Putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2

2 dan

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3

2 – 11 dan

Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
4

12 dan

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
5

13 dan

Dolazak u Niš i Beograd u poslepodnevnim časovima.

Vila Mihalis Skala Kefalonija mapa

Vila Mihalis Skala Kefalonija napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
• 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pred putovanje
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)
• platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
• preko računa

DOPLATE:
• za 1/1 sobu 80 % od cene iz tabele za 1/2 sobu + prevoz, osim za smenu 03.06. gde se placa 35 eura + autobuski prevoz
• za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu

POPUSTI:
• deca od 0 do 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet).
• deca od 2 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe borave besplatno ( nemaju krevet)-placaju samo dinarski deo
• deca od 2 do 12 godina popust 50% na cenu iz tabele u pratnji dve punoplatežne osobe I placaju dinarski deo, osim za smenu 02.06 – 14.06 gde plaćaju 35 €. cenu autobuske karte

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…)
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
• Postoji mogucnost razlikovanja smestajnih jedinica u izgledu u okviru istog smestajnog objekta.