7 dana
Period

Htl Village Montana 4* VAL TIGNES Francuska opis

Htl Village Montana 4*

Lokacija: Na izuzetnoj poziciji, u centru Tignes le Lac i Espace Killy oblasti, pored samih staza. Nedaleko je i centar mesta sa prodavnicama i restoranima.

Opis: Hotel ima 79 soba i 3 suite, komforne, uređene u autentičnom planinskom stilu. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, bežični internet, sef i balkon. Na raspolaganju su i porodične sobe. Hotel ima nekoliko restorana sa tradicionalnom, savojskom i gurmanskom kuhinjom, takodje i ski-in ski-out bar-restoran, spa centar sa đakuzijem i saunom. Tu je i spoljašnji bazen koji se greje. Gostima su na raspolaganju i TV i bilijar sala. Skijašnica i parking su takođe u sastavu hotela.

TIGNES, drugi najviši ski centar u Evropi, jedno je od najstarijih skijališta u Francuskoj. Tignes i  Val d’Isere pripadaju ski području Espace Killy (158 ski staza, dužine 300 km) u Savojskim Alpima, zauzimajući prostor od oko 10.000 ha skijaških površina. Tignes (Tinj) se nalazi na visini od 2100 m i čine ga tri glavna sela: Val Claret, Tignes le Lac i Le Lavachet, povezana besplatnim ski busom. Tignes ima 73 ski staze, dužine 150 km, koje su pogodne za početnike a i za vrhunske skijaše i snowbordere. Glečer Grande Motte, koji doseže visinu od preko 3500 m, uzdiže se iznad naselja i pravi je izazov za dobre skijaše kojima pruža idealne uslove za skijanje 365 dana u godini. Raznovrsni sadržaji poput restorana, kafea, diskoteka upotpunjuju boravak, posebno mladima. Ova oblast nosi i epitet jednog od najlepših skijališta na svetu i pravi je izbor za sve generacije skijaša.

Dodatni sadržaji: nekoliko restorana sa tradicionalnom, savojskom i gurmanskom kuhinjom, takodje i ski-in ski-out bar-restoran, spa centar sa đakuzijem i saunom, TV i bilijar sala.

OSNOVNE INFORMACIJE Zimovanje/Francuska/ Val Tignes, sopstveni prevoz/7 noćenja
TERMINI PUTOVANJA od 01.12.2017 do 06.04.2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
Smeštaj u izabranom apartmanu na bazi izabrane usluge
Organizaciju putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje „Dunav Osiguranje“ dnevno 1.05€ (plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan ispisivanja polise).
Doplata za skijaško osiguranje 50%.
Sve navedene usluge koje nisu opisane u cenovniku.
Boravišna taksa nije uključena i iznosi 2.48 € dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Deca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu.
Doplata za parking 75€ za 8 dana.
Cena uključuje Božićnu i Novogodišnju večeru, korišćenje otvorenog bazena koji se greje, saune i đakuzija.

Htl Village Montana 4* program

1

1 dan

Dolazak u hotel ili apartman, smeštaj posle 17h.
2

2 dan - Pretposlednji dan

Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
3

3 dan - Poslednji dan

Napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10:00h.

Htl Village Montana 4* mapa

Htl Village Montana 4* napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. PREKO RAČUNA – uplata na račun

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
– Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Htl Village Montana 4* cena

Preuzmi dokument (PDF, 564KB)