Individualan
Period

Hotel Victoria Paralija opis

Paralija hotel Victoria STUP travelHotel Victoria Paralija – nalazi se u mestu Paralia Katerini. Od peščane plaže je udaljen 250m, prelazi se ulica, 250m je udaljen od centra Paralije, 8km od grada Katerini, 75km od centra Soluna i 120km od graničnog prelaza Evzoni.
Hotel ima sa 24 sobe, od kojih su 23 standardne sobe (18 trokrevetnih i 5 dvokrevetnih) i 1 porodična soba. Hotel ima recepciju, lift, wifi, trpezarijski deo za serviranje pansionskih obroka (kapaciteta do 60 osoba), dve terase u prizemlju hotela (ukupnog kapaciteta do 50 osoba). Terase imaju a pogled na ulicu ili na unutrašnji deo dvorišta. Tokom letnjih meseci, gosti hotela mogu imati svoje pansionske obroke na hotelskoj terasi. Mogućnost najma sefa kod recepcije uz doplatu. Vila ima peškire, nema sopstveni parkig ali je ispred vile dozvoljeno parkiranje.
Svaka standard soba ima kupatilo (tuš kada sa zavesom), klimu, terasu, TV (lokalni kanali), telefon, mini frižider, wifi internet, sef. Dvokrevetne sobe imaju dva odvojena ili jedan francuski ležaj. Trokrevetne sobe imaju francuski i standardni ležaj. Porodična soba, ima jednu prostoriju sa francuskim ležajem i dvosedom na rasklapanje; kupatilo (tuš kabina), klimu, terasu, TV, telefon, mini frižider, wifi internet, sef, fen za kosu. Doručak je na bazi samoposluživanja, švedski sto. Večera je servirana, na bazi menia-unapred pripremljeno glavno jelo bez mogućnosti izbora, više vrsta salata na bazi samoposluživanja, jedna vrsta voća-servirano).
Struktura smeštajnih jedinica:
– 1/1 Standardna soba – jedan singl ležaj
– 1/2 Standardna soba – dva odvojena ili jedan francuski ležaj
– 1/3 Standardna soba – jedan francuski i jedan sing ležaj
– Porodična soba -francuski ležaj i dvosed na rasklapanje

Paralija se nalazi u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Spada u najpoznatija i najpopularnija letovalište mnogobrojnih turista iz Srbije. Paralija, nekada malo, ribarsko pristanište za kratko vreme preraslo je u moderan, kosmopolitski grad spreman da u svakom trenutku ugosti brojne posetioce i ispuni baš sve uslove neophodne za kvalitetan i raznovrstan odmor. Na ulicama Paralije možete čuti srpski jezik, kao da ste kod kuće, a svaki trgovac sa uličnih tezgi će vam nuditi da kupite garderobu, parfeme, krzno, nakit i opremu za sportove na vodi po veoma povoljnim cenama.

Pieria – Olimpska regija

Oblast Pierija obuhvata delove Grčke između Makedonije na severu i centralne Grčke. Nalazi se u najslikovitijem delu Grčke, u podnožju Olimpa (planine na kojoj su, prema helenskoj mitologiji, živeli bogovi), a duž obale Egejskog mora. Čuvena je po 70 kilometara dugačkoj obali, kao i po umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima. Plaže u oblasti Pierija su peščane, uređene i nose plavi zastavicu EU. Duž obale se nalaze mnogi kafići, radnje, restorani, taverne, barovi i noćni klubovi. Glavni grad Pierije je Katerini, živopisno mesto na nekoliko kilometara od Paralije, najpopularnijeg letovališta u ovom delu Grčke.

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Grčka / Pieria / Olimpska regija / Paralija / hotelski smeštaj / noćenje sa doručkom / apartmana
MESTO POLASKA Sopstveni prevoz
VREME POLASKA Sopstveni prevoz
VREME POVRATKA /
TERMINI PUTOVANJA od 01.04. do 30.09.2020.
ARANŽMAN OBUHVATA
Smeštaj na bazi 10 noćenja sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola)
Usluge predstavnika agencija/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Prevoz autobusom turistička klase (audio / video oprema, AC), na relaciji Beograd-Paralia-Beograd
Boravišna taksa se plaća na licu mesta od 0,5 eur do 5 eur dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici. Plaćanje se vrši prilikom dolaska u objekat na licu mesta vlasniku kuće ili predstaviku/inopartneru.
Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja (može se obezbediti u agenciji)
Troškovi fakultativnih izleta i poseta, koje organizuje lokalna agencija u Grčkoj
Individualni troškovi putnika

 

Hotel Victoria Paralija program

1

1 dan

Dolazak u Paraliju. Smeštaj u hotel posle 14:00h časova u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2

2 dan do predposlednji dan

Doručak. Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
3

Poslednji dan

Doručak. Napuštanje soba do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Kraj programa.

Hotel Victoria Paralija mapa

Hotel Victoria Paralija napomene

Popusti:
• Deca od 0 do 6 godina uz pratnju dve punoplative osobe, u zajedničkom ležaju ne plaćaju/ gratis
• Za decu od 6 do 12 godina u dvokrevetnoj sobi u pratnji dve odrasle osobe na sopstvenom ležaju doplata je 7 evra po danu.
• Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
Doplata za polupansion:
• Doplata za uslugu polupansiona za odrasle osobe i decu stariju od 7 godina (ručak ili večera) je 7 eur po osobi i danu.
• Doplata za uslugu polupansiona za decu od 3 do 7 godina (ručak ili večera) je 6 eur po osobi i danu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
– 30% od ukupne cene paket aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge.
– uplata kompletne cene paket aranžmana prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
– 30% od ukupne cene paket aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do 25.decembra 2020. godine – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
– preko računa

VAŽNE NAPOMENE:
– putnici u smeštajne jedinice ulaze posle 14:00 h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
– peškiri nisu sastavni deo opreme svake smeštajne jedinice, kao ni sredstva za održavanje higijene u toku boravka gostiju.
– fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove soba/studija/apartmana kojima objekat raspolaže.
– posteljina se menja na 5 dana (gosti dobijaju čistu posteljinu, po dogovoru sa vlasnikom vile u određeno vreme, koju sami menjaju).
– grčki standard za singl krevet je 185-200cm sa 75-90cm, za bračni krevet 185-200cm sa 120-145cm, za pomoćni ležaj 175-180cm sa 65-70cm i veličina varira od vile do vile, pa nekada i od smeštajne jedinice do smeštajne jedinice.
– čajne kuhinje u svim apartmanima i studijima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom za predviđen broj gostiju i pogodne su za pripremanje laganih obroka, bez mogućih spremanja i kuvanja zahtevnijih kombinacija i količina.
– korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu smeštaja, već se plaća na licu mesta, po dogovoru sa vlasnikom vile.
– objekti u Grčkoj uglavnom koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
– putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili ili kućnog reda dobijenog u agenciji uz vaučer.
– u svakoj vili iz ponude postoji oglasna/info tabla u okviru koje se nalaze sve neophodne informacije i važna obaveštenja (tel. predstavnika, kućni red sa osnovnim informacijama, termini i mesta info sastanaka/dežurstava, tel. lekara i sl.).
– jačina signala interneta (WiFi), brzina i kvalitet protoka i povezivanja, kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samoj vili, letovalištu i regiji, kao i od drugih faktora.
– predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
– u slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestu u kojem je smeštajna jedinica, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće od smeštajne jedinice.
– organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu, vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.).
– organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
– na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju crveni biometrijski pasoš. O uslovima ulaska u zemlje EU (dokumenta, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi/konzulatu zemlje u koju se putuje ili kroz koju se prolazi.
– organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.
– putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
– maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati ovrerenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara, ili u sudu i opštini, ukoliko to one overavaju.
– potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja i Garancijom putovanja.
– za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 40 prijavljenih putnika po planiranom polasku/po određenoj smeni.
– first i last minute ponude – organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili smeštaj po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na naknadu, za razliku u ceni.
– agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
– u slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
– agencija zadržava pravo korekcije programa i cene u slučaju promene kalkulativnih elemenata ili više sile, kao i da promeni redosled pojedinih elemenata programa putovanja ukoliko je to neophodno zbog nastalih nepredvidivih okolnosti ili više sile, mogućnosti rezervacija ulaza i drugo, što se ne smatra promenom programa putovanja u odnosu na putnika i prijavu za putovanje.
– agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
– u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom, koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, transfere, izlete ili drugo).

Hotel Victoria Paralija cena

tip smeštaja ->      ———————period boravka Usluga 1/1 soba 1/2 soba 1/3 soba Porodična soba
01.04. – 30.04. ND 33 40 58 78
30.04. – 01.06. ND 35 47 65 82
01.06. – 20.07. ND 47 53 70 88
20.07. – 25.08. ND 52 61 76 96
25.08. – 10.09. ND 47 53 70 88
10.09. – 30.09. ND 35 47 65 82

Cene u tabeli su izražene u evrima po sobi po danu za uslugu noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola) u smeštajnoj jedinici po izboru.

LEGENDA
ND (studio) – noćenje sa doručkom
1/1 – jednokrevetna soba
1/2 – dvokrevetna soba
1/3 – trokrevetna soba
Porodična soba – soba sa bračnim lećajem i trosedom na razvlačenje
Paralija hotel Victoria STUP travel
Paralija hotel Victoria STUP travel
Paralija hotel Victoria STUP travel
Paralija hotel Victoria STUP travel
Paralija hotel Victoria STUP travel
Paralija hotel Victoria STUP travel
Paralija hotel Victoria STUP travel
Paralija hotel Victoria STUP travel
Paralija hotel Victoria STUP travel