2 dana
Period

Hotel Idila 4* opis

Lokacija: U blizini centra i svih sadržaja turističkog naselja Zlatibora.

Opis: Raspolaže sa 5 luksuznih apartmana, 3 studija i 10 soba. Sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), telefon, LCD TV i terasu. Studija imaju komfornu sobu sa francuskim krevetom, LCD TV, prostrano kupatilo i terasu.

Smeštaj: Sve sobe i apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), fen, LCD TV, telefon i bežični internet.

Dodatni sadržaji: Svaki apartman ima spavaću sobu sa francuskim krevetom, moderno opremljeni dnevni boravak, prostrano kupatilo i terasu. U sastavu su restoran, aperitiv bar i spa centar u čijem je sklopu zatvoreni bazen sa đakuzi kadom, sauna, parno kupatilo, fitnes i teretana sa najsavremenijim spravama.

Zlatibor – Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Za ljubitelje skijanja, na 7 km od centra Zlatibora se nalazi ski centar Tornik, najviši vrh ove prelepe planine. Hotel Zlatibor Mona, nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Udaljen je 235 km jugozapadno od Beograda.

Period: Minimum dva noćenja

OSNOVNE INFORMACIJE Zimovanje / Srbija / Zlatibor / sopstveni prevoz / od 2 noćenja / noćenje sa doručkom
TERMINI PUTOVANJA od 01.11.2017 do 29.12.2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
uslugu na bazi noćenja sa doručkom
korišćenje Spa centra (bazen sa đakuzijem, sauna, parno kupatilo i teretana)
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Boravišnu taksu i 120 din. za odrasle, za decu 7-15 god. 60 din. dnevno po osobi, deca do 7 god. ne plaćaju
Osiguranje i prijava gostiju 10 din. za odrasle i decu 7-15 god. deca do 7 god. plaćaju samo osiguranje 10 din. dnevno po osobi.

Odmaralište Dunav program

1

1 dan

Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 13:00h).
2

Pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. 
”3″

Doručak

Odmaralište Dunav mapa

HOTEL IDILA 4* napomena

Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. PREKO RAČUNA

• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00 časova. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
• U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
• Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Odmaralište Dunav cena

Preuzmi dokument (PDF, 574KB)