2 dana, Individualan
Period

App Bolfenk 4* Mariborsko Pohorje opis

App Bolfenk 4*:
Lokacija: Odlično opremljeni apartmani Bolfenik nalaze se na skijalištu u neposrednoj blizini glavne gondole.
Opis: U 5 apartmanskih kuća raspoređeno je 55 apartmana. Svi apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), telefon, SAT, TV i opremljenu kuhinju.
Apartman 1/2+1: Dnevno-spavaća soba sa dvosedom na razvlačenje i pomoćnim krevetom.
Apartman 1/2+3: Dnevni boravak sa kaminom i dva pomoćna kreveta i spavaća soba sa dva standardna kreveta i jednim pomoćnim.
Apartman 1/4+4: Dnevni boravak sa kaminom i dva pomoćna kreveta, dve spavaće sobe sa po dva standardna i po jednim pomoćnim krevetom. Dva kupatila.
Apartmani 1/6+6: Dnevni boravak sa kaminom i dva pomoćna kreveta, dve spavaće sobe sa po dva standardna i po jednim pomoćnim krevetom, potkrovlje u kojem se pored sobe sa dva standardna kreveta nalazi i sauna. Tri kupatila.
Sadržaj: Svaki apartman ima svoju skijašnicu.

Mariborsko Pohorje

Mariborsko Pohorje: Nalazi se na nadmorskoj visini od 325 – 1.347 m n/v, a od Maribora koji je drugi po veličini grad u Sloveniji je udaljeno 6 km. S naseljima Radvanje i Razvanje u svom podnožju Mariborsko Pohorje predstavlja razvijeno turističko i sportsko-rekreativno središte sa odličnim terenima za skijanje na kojima se održavaju i velika svetska takmičenja. Staza za noćno skijanje je 10 km i najduža je osvetljena staza u Evropi. Sezona skijanja traje od decembra do aprila.

Slovenija je podalpska, a manjim delom i sredozemna i panonska država na jugu Srednje Europe. Slovenija se nalazi u Srednjoj Europi na dodiru Alpa, Dinarskih planina, Panonske nizije i Sredozemlja. Klimu čini mešavina alpskog, sredozemnog i kontinentalnog podneblja. U severozapadnom delu države prevladavaju Alpi, s najvišim vrhomTriglavom (2864 m). U smeru prema moru se prostire pokrajina Kras. Slovenačko primorje obuhvata veoma mali deo obale od Ankarana do Portoroža (tačnije do mesta Lucija i Sečovlje) međutim, na ovom prostorno malom području itekako ima šta da se vidi i obiđe.

OSNOVNE INFORMACIJE Zimovanje / Slovenija / Mariborsko Pohorje / sopstveni prevoz / autobuski prevoz /
TERMINI PUTOVANJA od 29.12.2017. do 31.03.2018. godine
ARANŽMAN OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu
Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge
Organizaciju putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Obaveznu doplatu za boravišnu taksu i prijavu boravka.
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 

App Bolfenk 4* Mariborsko Pohorje program

1

1. Dan – Beograd:

Dolazak i smeštaj u hotel/app posle 15h.

2

2. Dan – poslednji dan:

Boravak u hotelu/app na bazi uplaćenih usluga.

3

Poslednji dan:

Napuštanje hotela/app do 10h.

App Bolfenk 4* Mariborsko Pohorje mapa

App Bolfenk 4* Mariborsko Pohorje napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. PREKO RAČUNA

POPUSTI I DOPLATE:
– U pratnji dve odrasle osobe deca 2-6 god. besplatno bez sopstvenog kreveta ili 15€ dnevno na pomoćnom krevetu, 6-12 god. imaju 50% popusta na pomoćnom krevetu ili 30% popusta na na standardnom krevetu.
– Treća odrasla osoba plaća punu cenu.
– Obavezna doplata za boravišnu taksu za goste hotela Habakuk, Arena i Bellevue 1.27€, za goste hotela Bolfenk i Videc 1.15€ dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela.
– Obavezna doplata za prijavu boravka za starije od 18 god. 1€ po osobi za čitav period boravka, plaća se na recepciji hotela.
– Doplata za korišćenje bademanila i papuča 5€ dnevno po osobi.
– Doplata za FB u hotelu Habakuk 20€, u hotelima Arena, Belevue, Bolfenk i Videc 14€ dnevno po osobi.
– Doplata za krevetac 9€ dnevno.
– Doplata za kasnu odjavu, zavisno od raspoloživosti, 50% od dnevne cene.
– Doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu Habakuk 25€ dnevno za superior sobu i 20€ dnevno za standard sobu, u hotelu Arena, Bellevue i Bolfenk 20€ dnevno i u hotelu Videc 15€ dnevno.
– Doplata za kućne ljubimce, uz obaveznu prethodnu najavu, 15€ dnevno.
– Doplata za garažu u hotelu Habakuk 5€ dnevno.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
– Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
– Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
– Treći krevet je u najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.
– POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaće¬nog avansa.
NAPOMENE U VEZI PREVOZA
– Svakodnevni polasci iz Beograda do Mariborskog Pohorja. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji.
– Cena za jedan pravac 45€, a cena povratne karte 80€ po osobi.

App Bolfenk 4* Mariborsko Pohorje cena

Preuzmi dokument (PDF, 1.04MB)