Individualan
Period

App Alpha-ski camp 3* Jahorina opis

App Alpha-ski camp 3*
Lokacija: App Alpha-ski camp se nalazi u naselju Velika dvorišta pored glavnog puta između Pala i olimpijskog centra. Od Pala je udaljen 8 km, a od žičare 3 km.
Opis: 2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe. Sve sobe imaju 2 zajednička kupatila i jednu zajedničku kuhinju. Svaka ima TV i DVD. 4 apartmana. Svaki ima dve spavaće sobe, kupatilo (tuš/ wc), fen, TV i DVD, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom i trepezarijski sto, kamin, centralno grejanje.
Sadrzaj: Objekat ima solarijum, saunu, internet, parking i skijašnicu. U toku zimske sezone postoji mogućnost organizovanog prevoza do žičare. Gosti apartmana mogu da koristite restoran hotela Tamara uz povoljniju doplatu.

Jahorina

Jahorina: Predstavlja jednu od najpopularnijih zimskih destinacija u Bosni i Hercegocvini. U jugoistočnom delu Bosne i Hercegovine, 28 km jugoistočno od Sarajeva, Jahorina se uzdiže sa svojih 1,916 m nadmorske visine (vrh Ogorjelica), što je čini drugom po redu „Sarajevskom planinom“ po visini. Ova planina leži pod snegom od oktobra do maja. Prosečna visina snega je 106 cm. Jahorina garantuje tri do četiri meseca odličnog snega za skijanje godišnje. Kombinacija debelog snežnog pokrivača i sunčanog neba predstavlja raj za skijače i bordere. Tu je i sankanje, a guste šume visokih borova i izuzetne panorame privlače zaljubljenike u prirodu i pružaju odmor za dušu i telo, zbog čega ova planina nosi epitet „olimpijske lepotice“.

Bosna i Hercegovina (BiH): država u jugoistočnom dijelu Evrope, smeštena na zapadu Balkanskog poluotoka. Sa severa, zapada i juga graniči sa Hrvatskom, a sa istoka sa Srbijom i Crnom Gorom. Glavni grad zemlje je Sarajevo.

OSNOVNE INFORMACIJE Zimovanje / Bosna i Hercegovine / Jahorina / sopstveni prevoz /individualan broj noći/najam/
TERMINI PUTOVANJA od 26.12.2017 do 12.03.2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu / sobama /apartmanima;
Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge
Organizaciju putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
Skijaško osiguranje (isključuje: skijaške skokove, klizanje na ledu, akrobatsko skijanje…).
Skijaško osiguranje (isključuje: skijaške skokove, klizanje na ledu, akrobatsko skijanje…).
Sve navedene usluge koje nisu opisane u cenovniku.

 

App Alpha-ski camp 3* Jahorina program

1

1 dan

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 16:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
2

Poslednji dan

Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

App Alpha-ski camp 3* Jahorina mapa

App Alpha-ski camp 3* Jahorina napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. PREKO RAČUNA

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
– U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
– Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

App Alpha-ski camp 3* Jahorina cena

Preuzmi dokument (PDF, 530KB)