10 noći
Period

Vila Viktoria Inn opis

Paralia se nalazi se na 60km od Soluna i na 6 km od grada Katerini. Omiljeno letovalište gostiju iz Srbije, ističe se dugom peščanom plažom, kao i nizom sadržaja. Idealno mesto kako za odmor, tako i za zabavu. Mesto živi preko cele godine, zahvaljujući velikom broju radnji, marketa, butika, kafića, taverni, kafića i diskoteka

Oblast Pierija u podnožju Olimpa (planine na kojoj su, prema helenskoj mitologiji, živeli bogovi), a duž obale Egejskog mora. Čuvena je po 70 kilometara dugačkoj peščanoj obali, kao i po umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima.

Vila Viktoria Inn se nalazi na oko 150m od plaže u samom centru Paralije, nedaleko od crkve. Objekat je potpuno renoviran 2011.godine, u prizemlju se nalazi recepcija. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim, petrokrevetnim i šestokrevetnim dupleksima koji su raspoređeni na prvom i drugom spratu. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom, kupatilom sa tuš kadicom, TV-om, klima uređajem (doplata za korišćenje iznosi 5 eur po danu).

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Grčka / Olimpska regija / Paralia/ paket aranžman autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam studija / apartmana / sopstveni prevoz
MESTO POLASKA iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu iz Niša – sa parkinga kod Tempa u 21:00 h.
VREME POLASKA iz Beograda – u 18:00, a iz Niša – u 21:00 h.
VREME POVRATKA U predpodnevnim časovima
TERMINI PUTOVANJA od 24.05. do 01.10.2019.
ARANŽMAN OBUHVATA
smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.
ARANŽMAN NE OBUHVATA
autobuski prevoz
međunarodno putno zdravstveno osiguranje
obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti
fakultativne izlete
individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

Vila Viktoria Inn Paralia program

Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

1

1 dan

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd- Niš u 18:00h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima.Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa kraćim usputnim zadržavanjem radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2

2-11 dan

Dolazak u Nei Pori u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.
3

12 dan

Napuštanje apartmana do 09:00. Slobodno vreme do polaska. Prijem putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.
4

13 dan

Dolaza ku Beograd u prepodnevnim časovima.

Vila Viktoria Inn Paralia mapa

 Vila Viktoria Inn Paralia napomene

ARANŽMAN OBUHVATA:
-smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja,
-usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-autobuski prevoz,
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
-obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti,
– fakultativne izlete,
-individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje
POPUSTI I DOPLATE – SMEŠTAJ:
-Deca od 0 do 7 godina – gratis u zajedničkom ležaju,
– deca od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na cenu smeštaja.
– Doplata za 1/1 studio/apartman – 70% od cene smeštaja.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Addiko Bank a.d. za efektivu, na dan uplate,u skladu sa sledećim uslovima: -30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge. -platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER,MAESTRO) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja. -30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra 2019. godine –bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.

Vila Viktoria Inn Paralia cena

Preuzmi dokument (PDF, 530KB)

VictoriaIn-001
paralia-grad
VictoriaIn-001
VictoriaIn-003
VictoriaIn-004
VictoriaIn-007