Proglašeni pobednici foto konkursa „Nezaboravno letovanje u Grčkoj“

Povodom održavanja 39. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu agencija je, i ove godine kao i predhodne, zajedno sa Turističkom organizacijom Grada Vršca organizovala nagradnu igru sa vrednim nagradama.

Fejsbuk foto konkurs „NEZABORAVNO LETO U GRČKOJ“ imao je za cilj promociju porodičnih i prijateljskih vrednosti, uživanja sa bliskim osobama na putovanjima i podsećanje na neke lepe trenutke i uspomene. Za ljubitelje putovanja ovo je bila prava prilika da osvoje nagradu po svojoj meri, bilo da žele da se relaksiraju na nekom lepom skrivenom mestu, letuju povoljno,  upoznaju kulturne sadržaje na novim destinacijama, provedu vreme istražujući prirodu i životinjski svet ili povoljno šopinguju u najboljim tržnim centrima.

Na konkursu je učestvovalo oko 100 takmičara iz više gradova: Beograda, Vršca, Pančeva, Zrenjanina… Na fejsbuk stranu agencije pristigao je veliki broj lepih fotografija. Mnoge fotografije su dobile veliku podršku lajkovima od strane prijatelja učesnika. Lajkove smo prema pravilima konkursa pretvorili u bodove, a potom je i petočlani žiri bodovao 10 najboljih fotografija izabranih lajkovanjem.

Prvo mesto, sa ukupno 20 bodova, osvojila je Olivera Gapić iz  Žarkova za fotografiju sa nazivom „Ostrvo koje se voli, a na njemu smo se i mi voleli“. Olivera će, sa svojim dečkom Vladimirom, biti u prilici da iskoristi vaučer od 300 evra za putovanje sa agencijom „Stup Travel“ , do kraja septembra 2017. godine.

Sa drugoplasiranom fotografijom „Ljubav pod morem“  konkurisala je Nataša Milićev, iz Zrenjanina. Sa osvojenih 12 bodova Nataša će iskoristiti vaučer od 150 evra za izabrano putovanje sa agencijom „Stup Travel“ , do kraja septembra 2017. godine.

druga nagrada na foto konkursu Nezaboravno letovanje u Grčkoj

Treće mesto pripalo je vrščanki Nataši Maljković Čonić, čija je fotografija sačinjena na Tasosu, u 2016. godini, osvojila ukupno 10 bodova. Nataša je osvojila degustaciju vina za dve osobe u vinskom podrumu u Vršcu.

treća nagrada na foto konkursu

Nagrađenima čestitamo, a svim ostalima se zahvaljujemo na učešću i prelepim fotografijama koje su nam poslali.