Počeo nagradni konkurs “Pošaljite virtuelnu razglednicu” turističke agencije “STUP Travel”!

Nagradni konkurs turističke agencije Stup travel 2019 - pošaljite virtuelnu razglednicu

Uspomene, iskustvo i fotografije su ono najlepše što ostaje nakon svakog putovanja. Koliko puta vam se desilo da želite da pošaljete razglednicu sa letovanja, ali da jednostavno ne možete da pronađete onu “posebnu” koja će na pravi način dočarati koliko vam je lepo, šta ste sve videli i doživeli, kako se dobro zabavljate ili koliko je lepa neka plaža?

Turistička agencija “STUP Travel” vam u ovogodišnjem nagradnom konkursu nudi priliku da pošaljete “virtuelnu razglednicu” nekome ko vam je drag!

Na taj način se kvalifikujete za jednu od VREDNIH nagrada, a možda baš vaša “virtuelna razglednica” pomogne i nekome ko planira putovanje da se odluči za mesto na kojem je fotografija nastala.

Nagradni konkurs turističke agencije Stup travel 2019 - pošaljite virtuelnu razglednicu

Od danas, 21. februara 2019. godine, počinje VELIKI NAGRADNI KONKURS turističke agencije “STUP Travel” pod nazivom “POŠALJITE VIRTUELNU RAZGLEDNICU” u kojem možete osvojiti jednu od 3 fenomenalne i vredne nagrade!

Nagrade su:
1. VAUČER od 200 € popusta za izabrano putovanje agencije „Stup Travel” do kraja septembra 2019. godine + do 20 € za karticu za telefoniranje u inostranstvu (do 20 € se refundira dobitniku po povratku sa putovanja. Dobitnik u inostranstvu kupuje karticu u iznosu do 20 € i po povratku prilaže račun).
2. VAUČER od 100 € popusta za izabrano putovanje agencije „Stup Travel” do kraja septembra 2019. godine + 2 novčanika za dokumenta.
3. Degustacija vina za dve osobe u vinariji “Vinik” u Vršcu + 2 obeleživača za kofer.

Da biste učestvovali u nagradnom konkursu dovoljno je da posetite našu Facebook stranicu koja se nalazi na linku: https://www.facebook.com/StupTravel/ i u komentarima ispod posta u kojem se pominje nagradni konkurs bilo koju dragu osobu na Facebooku ili Instagramu (prijatelja/prijateljicu, partnera, člana porodice, poznanika/poznanicu, kolegu/koleginicu…) tagujete i pošaljete mu/joj “virtuelnu razglednicu”, odnosno jednu od fotografija sa letovanja i kratkim pratećim tekstom koju vi smatrate najboljom, najzanimljivijom, najzabavnijom, najkreativnijom.

Dobitnici nagrada biće oni čije fotografije sa letovanja i kratki propratni tekst budu izabrani od strane stručnog žirija.

Nagradni konkurs traje do 10. marta 2019. godine u ponoć.

Pravila i uslove nagradnog konkursa možete pročitati na našoj Facebook stranici u sekciji NOTES.

Vaš STUP Travel!