Počeo nagradni konkurs “Iskustvo koje vredi” turističke agencije “STUP Travel”!

Svako putovanje nam daje šansu da svoj trenutni život, bar na kratko, zamrznemo i upustimo se u neka nova uživanja, avanture i upoznavanje novih mesta. Putovanja nas obogaćuju jer putujući vidimo neverovatne prizore i lepote, upoznajemo ljude i kulture, te stičemo nova iskustva! Upravo ta iskustva su dragocena i zato vas pozivamo da ih podelite sa onima koji se pripremaju za put, sa onima koji žele da saznaju nešto novo i informišu se kako bi nekoliko dana svog letovanja iskoristili na najbolji i najkvalitetniji mogući način! A za to vas nagrađujemo VREDNIM nagradama!

Od danas, 23. Februara 2018. Godine, počinje VELIKI NAGRADNI KONKURS turističke agencije “STUP Travel” pod nazivom “ISKUSTVO KOJE VREDI” u kojem možete osvojiti jednu od 3 fenomenalne i vredne nagrade! Nagrade su:
1. VAUČER od 300 € popusta za izabrano putovanje agencije „Stup Travel” do kraja septembra 2018. godine
2. VAUČER od 150 € popusta za izabrano putovanje agencije „Stup Travel” do kraja septembra 2018. godine
3. Degustacija vina za dve osobe u vinariji “Vinik” u Vršcu.

Da biste učestvovali u nagradnom konkursu dovoljno je da u posetite našu Facebook stranicu koja se nalazi na linku: https://www.facebook.com/StupTravel/ i komentarima ispod posta u kojem se pominje nagradni konkurs u najmanje 1.000 karaktera napišete svoja iskustva sa letovanja u Grčkoj!
Prethodno proverite na našem sajtu na ovom linku: http://bit.ly/GrčkaLetovanjeSTUPTravel koja mesta imamo u ponudi i među njima izaberite jedno koje ćete nam opisati. Recite nam kako ste se proveli, gde se najbolje jede, koje Vam se lokalno jelo dopalo, pišite o izletima za koje ste se odlučili na letovanju, posavetujte druge, opišite plaže koje ste posetili, more, domaćine…
Podelite vaše iskustvo sa nama i možda baš Vi osvojite jednu od tri nagrade koje smo pripremili za učesnike nagradnog konkursa!
Dobitnici nagrada biće oni čiji komentari/recenzije letovališta u Grčkoj budu izabrani od strane stručnog žirija kao najkreativnije, najdetaljnije i najkorisnije recenzije i biće objavljene na našem sajtu.
Nagradni konkurs traje do 10. marta 2018. godine u ponoć.
Pravila i uslove nagradnog konkursa možete pročitati na našoj Facebook stranici u sekciji NOTES.
Srećno!
Vaš STUP Travel