Pobednici nagradnog konkursa “Pošaljite virtuelnu razglednicu” turističke agencije “STUP Travel”!

Nagradni konkurs „Pošaljite virtuelnu razglednicu“ turističe agencije “STUP Travel”, realizovan na društvenim mrežama, završen je 10. marta 2019. godine, a nekoliko dana kasnije proglašeni su dobitnici. Dodeljene su ukupno 4 nagrade.

Tema konkursa bila je da pošaljete “virtuelnu razglednicu” nekome ko vam je drag, odnosno jednu od fotografija sa letovanja i kraći prateći tekst.

Nagrade su bile:
1. VAUČER od 200 € popusta za izabrano putovanje agencije „Stup Travel” do kraja septembra 2019. godine + do 20 € za karticu za telefoniranje u inostranstvu (do 20 € se refundira dobitniku po povratku sa putovanja. Dobitnik u inostranstvu kupuje karticu u iznosu do 20 € i po povratku prilaže račun).
2. VAUČER od 100 € popusta za izabrano putovanje agencije „Stup Travel” do kraja septembra 2019. godine + 2 novčanika za dokumenta.
3. Degustacija vina za dve osobe u vinariji “Vinik” u Vršcu + 2 obeleživača za kofer.

Prvu nagradu osvojio je Stanisavljević Marko, a ovo je tekst virtuelne razglednice koju je poslao:

Prima: Sanja Stanisavljević

“Καλημέρα μητέρα, evo mene, mogu slobodno reći na zemaljskom raju. Kefalonija, pravi biser čije obale zapljuskuju talasi Jonskog mora. Mešavina antičke, vizantijske i mletačke civilizacije. Okružen planinama i šumama sa jedne strane i tirkiznim morem sa druge uspeo sam da pronađem svoj κέφι, kako bi Grci rekli za pozitivan duh. Zapravo, ovde to predstavlja smisao života.

Ostrvo ispunjeno čudesnim plažama, ne može se reći koja je od koje lepša. Kombinacija belog uglačanog kamenja sa tirkiznom bojom vode čini fascinantan doživljaj. Magični talasi koji uzburkavaju more i stvaraju morsku penu čine osećaj kao da nam sam Posejdon želi dobrodošlicu.

Naravno tu je i glavni grad ostrva, Argostoli. Pravi dragulj mediterana. Šetnja njegovim ulicama ostavlja bez daha. Osećaj je kao da se u jednom trenutku nalazim u Grčkoj, a već u sledećem sam na ulicama Venecije ili na rivi Nice.
Prosto ne mogu reći šta je ovde čudesnije; da li su to plaže, manastiri, pećine i škrinje, ulice ili pak ljubazni Grci koji odmor čine osećajem ravnog osećaju sopstvenog doma.

Do skorog viđenja,
Γειά σας…”

 

Dobitnica druge nagrade je Jasmina Toman Franc.
Prima: Igor Franc

 

Dobitnica treće nagrade je Marijana Obradović.
“Veliki pozdrav sa obale i iz dubine divnog Egejskog mora 💙 Uz njega i u njemu imamo sve sto je potrebno za rajsko letovanje 🏊‍♂️🐟🐳🐚🏖

Prima: Gordana Beljin Ex Kalinić

 

A dobitnik specijalne nagrade za ideju dobio je talentovani Miloš Bizić:
“Draga Milica Cvetković, srce Sitonije, čarobni Sarti! Neverovatna divlja plaža ukrašena stenama i prelepim sitnim peskom, sa pogledom na najdivnije tirkizne boje mora… 🎁🎉❤️