Osvojite 3x vaučer od 100 €

Agencija STUP Travel i Turistička organizacija opštine Vršac nagrađuju ljubitelje putovanja na 38. Sajmu turizma u Beogradu. Obradovaćemo tri srećna dobitnika sa 100€ VAUČER popustom za putovanje sa agencijom STUP Travel. Srećni dobitnici mogu svoj VAUČER popust iskoristi za putovanje na destinaciju po želji, u toku 2016. godine.

Ovo je prava prilika da osvojite nagradu po Vašoj meri, bilo da želite da se relaksirate na nekom lepom skrivenom mestu, letujete povoljno, upoznate kulturne sadržaje na novim destinacijama, provedete vreme istražujući prirodu i životinjski svet ili povoljno šopingujete u najboljim tržnim centrima.

Sve što je potrebno da uradite je da se prijavite za učešće u igri. To možete učiniti na dva načina.

Od 15. februara u 12 časova do 17. februara u 12 časova prijavljivanje možete uraditi u tri koraka:

  • Prvi korak: Idite na link stuptravel.rs/kontakt upišite svoje ime, prezime i mejl u odgovarajuća polja,
  • Drugi korak: U kontakt formi u naslovu poruke napišite: NAGRADNA IGRA,
  • Treći korak: U telu poruke upišite svoj broj mobilnog telefona.

Kao potvrdu dobićete poruku da ste se uspešno prijavili za nagradnu igru na štandu Turističke organizacije Vršac na 38. Sajmu turizma.

Od četvrtka u 10 časova prijave za učešće u nagradnoj igri biće isključivo na štandu Turističke organizacije Vršac, Hali 4, Beogradskog sajma. Potrebno je samo prijaviti se na pultu štanda i ostaviti svoje podatke: ime, prezime, mejl i broj mobilnog telefona.

Prvi dobitnik nagrade biće izvučen u petak 19. februara, u 14 časova. Drugi srećni dobitnik biće izvučen u subotu, 20. februara, u 14 časova, a treći zadnjeg dana sajma, u nedelju 21. februara u istom terminu. Imena dobitnika biće objavljena odmah po izvlačenju na sajtovima:

www.to.vrsac.com i www.stuptravel.rs
i na Facebook stranicama :
https://www.facebook.com/turistickaorganizacija.vrsac/?fref=ts
https://www.facebook.com/stupvrsacad.vrsac/?fref=ts

Učetvujte u igri, pratite naš sajt i posetite nas na sajmu. Srećno!