10 noći
Period

Vila Vasiliki na Krfu

Vila Vasiliki nalazi se u prelepom okruženju, okružena borovom šumom i maslinjacima i ima divan pogled na more i grad Krf. Ova vila raspolaže dvokrevetnim apartmanima i četvorokrevetnim dupleks apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju standardne singl ležajeve, kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, TV, terasu i imaju pogled na more. Vila ima i privatni parking, a svaka smeštajna jedinica ima klima-uređaj (6 € dnevno po studiju), kao i sef. Ove doplate nisu obavezne. Vila je opremljena besplatnom WI-FI internet konekcijom.

Lokacija: vila se nalazi u samom centru Barbata, na 200 metara od lokalne plaže

U sobi: čajna kuhinja, kupatilo sa tušem, TV i terasa sa poglednom na more. Svaka soba takođe poseduje i klima uređaj (6€ po danu) i sef (1€ po danu). WIFI je besplatan.

Krf (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali. Zahvaljujući dobroj klimi, ostrvo je bogato četinarskim šumama, masilnama, tropskim cvećem, divnim uvalama, tirkiznim morem, ali istorija je ostavila stare tvrđave, palate, crkve i jednu od najvećih obeležja stradanja našeg naroda u Prvom svetskom ratu – Plavu grobnicu. Mediteranska hrana sa obiljem ribe, testa i domaćeg masilnovog ulja, kvalitetna domaća vina, kod nas već poznata grčka muzika, doprineće da uživate u svom odmoru i da uvek poželite da se vratite. Moraitika je veoma dobro snabdevena, na svakom koraku su supermarketi, radnjice sa svim onim što bi Vam moglo zatrebati tokom letovanja, restorani, taverne, barovi… Plaža Moraitike privlači veliki broj turista jer iznad nje nije saobraćajnica već je zaklonjena od saobraćaja, duga je i povremeno široka, peskovita s malo šljunka i s postepenim prelazom ka dubini. Veliki je broj kafića i restorančića u kojima možete potražiti osveženje i uz poručeno piće koristiti ležaljke, ima i delova gde se ležaljke i suncobrani posebno plaćaju ali imate i dovoljno mesta za uživanje na plaži i bez iznajmljivanja ležaljki i suncobrana.

OSNOVNE INFORMACIJE Letovanje Grčka / Krf / Avionski prevoz /Autobuski prevoz / Sopstveni prevoz / Smeštaj 10 noći
PREVOZ Avionski, Autobuski, Sopstveni prevoz
TERMINI PUTOVANJA od 19.06. do 17.09.2019.
ARANŽMAN OBUHVATA
Avionski prevoz direktim čarter letom Beograd – Rodos – Beograd
Transferi aerodrom – hotel – aerodrom
Rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu
Organizaciju putovanja i usluge predstavnika
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Aerodromske takse 37,5€ (Beograd 21.42€, Rodos 15.10€, DCV taksa 0.98€), plaćaju se u agenciji uz aranžman.
Doplata za YQ taksu 10€ (taksa za poskupljenje goriva, njena visina zavisiće od devijacije cene goriva I biće objavljivana dva puta mesečno.
Zdravstveno putno osiguranje
Boravišna taksa

Vila Vasiliki program

Avionski program:

1

1. dan Beograd - Krf

Početak programa putovanja sastankom učesnika na aerodromu „ Nikola Tesla „ u Beogradu, u holu za međunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. ( proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ). Let JU 9340 (Air Serbia). Planirano vreme poletanja iz Beograda 18:00. Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Krf. ( let traje oko 1h i 15 min ). Planirano sletanje na Krf 20:15 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova ( postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu).
2

2 - 11. dan

Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
3

11. dan

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let JU 9341 (Air Serbia). Planirano vreme poletanja sa Krfa 21:05 po lokalnom vremenu. Čarter let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 21:15. Kraj aranžmana.

Vila Vasiliki lokacija

Vila Vasiliki napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protiv vrednosti prema srednjem prodajnom kursu NBS na dan uplate, gotovinom, čekovima građana, platnim karticama ili uplatom na tekući račun. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu. Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

– Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

– Ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 15. u mesecu, tako da ceo iznos bude uplaćen minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana

– Za smene u maju plaćanje se vrši u celosti do polaska

2. UPLATA NA RATE – ČEKOVI GRAĐANA

– Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

– Ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12.2019. godine. Pre početka korišćenja aranžmana rate se uplaćuju unapred, a za rate koje dospevaju na naplatu posle iskorišćenog aranžmana – minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana deponuju se čekovi građana po prodajnom kursu poslovne banke na dan deponovanja.

3. UPLATA NA RAČUN

NAPOMENA – cena aranžmana je garantovana samo za uplaćeni iznos, ostatak aranžmana je podložan promeni usled promene kursa evra

OPŠTE NAPOMENE:

Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

PREVOZ AVIONOM:

Kompanija Air Srbija je glavni prevoznik putnika Agencije. Agencija nije u mogućnosti da garantuje vreme polaska po kojem će čarter letovi kompanije Air Srbija biti realizovani. Vreme leta na čarter letovima , objavljuje se najčešće dva dana pre realizacije programa.
Na čarter letovima ne postoje klase sedišta, tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja.
Prema međunarodnim standardima, u slučejevima kašnjenja letova , avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.

PRTLJAG:

Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimim 20 kg prtljaga. U slučaju veće količine prtljaga, organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice, manikir setovi i drugi oštri predmeti , bilo kakve tečnosti, gelovi, sprejevi i pene.

IZGUBLJENI I ZAKASNELI PRTLJAG:

Ukoliko Vam je prtljag izgubljen ili oštećen, po dolasku na aerodrom obavestite agenta avio-kompanije i predstavnika agencije( na aerodromu), koji će vam pomoći da popunite potrebne formulare. Za obeštećenje u slučaju oštećenja ili potpunog gubitka prtljaga, nadležan je avio prevoznik uz asistenciju agencije.

TRANSFERI OD/DO AERODROMA:

po dolasku na aerodrom, na određenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik agencije, koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu.
Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena,vratite ključeve ( od sobe, sefa), proverite sva putna dokumenta i platite račune.

NAPOMENA:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman , obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska.
U slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, isti možete zameniti lanč paketom.
Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela.
Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.

HOTELSKI SMEŠTAJ:

U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu , obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

NAPOMENA:

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti , zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.

ALL INCLUSIVE – SVE UKLJUČENO

Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive koncept za vaš hotel. POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.

KLIMA UREĐAJ:

Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.

PUTNA DOKUMENTA:

Sva dokumenta aerodromski predstavnik agencije predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru agencije na aerodromu Beograd. Po preuzimanju dokumenata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu.
Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja (saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA – kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

PREDSTAVNIK AGENCIJE:

Predstavnik agencije je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći (usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo).
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije ( krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,….) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizatorputovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Fakultativni izleti su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.

OBAVEZNE DOPLATE:

  • aerodromska taksa: 38 EUR
  • doplata za gorivo: 10 EUR
  • dinarski deo aranzmana: 1990 RSD

Vila Vasiliki cena

SMEŠTAJ SOBA 19.06
29.06.
29.06.
09.07.
09.07.
19.07
19.07.
29.07
29.07.
08.08.
08.08.
18.08.
18.08.
28.08.
28.08.
07.08.
07.09.
17.09.
Vila Vasiliki
Apartman A2 NA 89€ 139€ 159€ 203€ 145€ 225€ 159€ 109€ 89€
1/1 soba 161€ 251€ 287€ 365€ 261€ 405€ 287€ 197€ 161€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (z) (2-12) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Apartman A2 pr NA 79€ 129€ 149€ 194€ 183€ 215€ 149€ 99€ 85€
1/1 soba 143€ 233€ 269€ 349€ 329€ 387€ 269€ 179€ 153€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (z) (2-12) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Dupleks A3 pr NA 69€ 119€ 139€ 176€ 166€ 195€ 139€ 99€ 79€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (z) (2-12) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
2. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
2. dete (z) (2-12) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Dupleks A3 NA 75€ 125€ 145€ 180€ 145€ 199€ 145€ 105€ 85€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (z) (2-12) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
2. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
2. dete (z) (2-12) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Dupleks A4 NA 75€ 105€ 125€ 140€ 145€ 155€ 99€ 89€ 75€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (z) (2-12) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
Duplex A4 pr NA 69€ 95€ 115€ 131€ 124€ 145€ 85€ 75€ 65€
1. dete (z) (0-2) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€
1. dete (z) (2-12) 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€

Licenca organizatora je OTPbr. 107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora.
Ovlašćeni subagent STUP Vršac a.d. Vršac –ogranak STUP TRAVEL,
Vršac, Stepe Stepanovića 9, tel/faks: 013/833-450,
Beograd, Nebojšina 41a, tel: 011/42-30-300, faks: 011/42-30-301.
Licenca OTP 365/2010e-mail: office@stuptravel.rs

Spoljašnjost vile Vasiliki na Krfu u Grčkoj.
Spoljašnjost vile Vasiliki na Krfu u Grčkoj.
Jedno od kupatila/Jedna od soba vile Vasiliki na Krfu u Grčkoj. Kupatilo: WC, lavabo, tuškabina, ogledalo. Soba: Namešteni kreveti, klima, terasa.
Jedna od soba vile Vasiliki na Krfu u Grčkoj. Namešten krevet, prozor, lampe.
Jedna od kuhinja vile Vasiliki na Krfu u Grčkoj. Pećnica, sto, stolice.