Poštovani putnici,

STUP TRAVEL je shodno preporuci Vlade Republike Srbije privremeno obustavio rad svojih poslovnica zbog proglašenog vanrednog stanja i ograničenog kretanja građana, uzrokovanog pandemijom COVID 19.

S obzirom da je vanredno stanje ukinuto, ali mere socijalnog distanciranja ostaju kao preporuka uz smanjenje kontakata, naknadno ćemo Vas obavestiti o početku prijema stranaka u našim poslovnicama u Vršcu i Beogradu.

Želimo da Vas obavestimo da se prema preporukama Yuta-e  otkazuju sva ugovorena turistička putovanja sa realizacijom do 31.05.2020. godine.

Kada se steknu uslovi za ponovni početak rada poslovnica, postupaće se u skladu sa Uredbom o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, koja je usvojena od strane Vlade Republike Srbije. Putnicima će biti ponuđene POTVRDE O ZAMENSKIM PUTOVANJIMA uz obavezu Organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja koje mogu iskoristiti najkasnije do 31.12.2021. godine. Ukoliko putnici iz bilo kog razloga ne realizuju zamenska putovanja mogu počev od 01.01.2022. godine tražiti povraćaj novčanih sredstava, a Organizator putovanja je u obavezi da u roku od 14 dana ovaj zahtev ispuni (ovaj postupak se odnosi na sva turistička putovanja koja su ugovorena do 15.03.2020. godine).

Trenutno je u toku proces definisanja procedure za primenu pomenute Uredbe.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju i možete nas kontaktirati na e-mail: office@stuptravel.rs ili na telefone: 069/8696490 i 062/8893332 od ponedeljka do petka u periodu od 10:00 do 14:00.

Zahvaljujemo se na strpljenju i razumevanju.

Vaš STUP TRAVEL