1 dan
Period

Temišvar Rumunija opis

Temišvar Rumunija – najveći grad Banata, četvrti po veličini u Rumuniji. Poznat je kao kulturni, obrazovni i trgovački centar zapadne Rumunije. Znamenitosti grada se nalaze na tri trga: Trg Pobede na kom su zdanje Opere i Nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, Trg Slobode, na kom se nalaze stara gradska većnica, kip Device Marije i bista Decibela, poslednjeg Dačkog kralja, Trg Jedinstva na kom su Stub kuge, Rimokatolička katedralna crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva Srpske pravoslavne crkve.

OSNOVNE INFORMACIJE Prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji, usluge turističkog vodiča, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča, agencijske usluge.
MESTO POLASKA/DOLASKA Parking Hotela „Srbija“ u Vršcu
VREME POLASKA Polazak u 08:00 časova, dolazak u Temišvar oko 11 časova
VREME POVRATKA Dolazak u Vršac oko 20:00 časova na parking Hotela „Srbija“
TERMINI PUTOVANJA u pripremi
ARANŽMAN OBUHVATA
Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
Usluge turističkog vodiča
Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča
Troškove organizacije i vođenja aranžmana
Usluge licenciranog pratioca grupe
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
Individualne troškove

 

Temišvar Rumunija program

1

1 dan: VRŠAC – TEMIŠVAR

Polazak autobusa iz Vršca sa parkinga hotela “Srbija” u 08:00 časova. Vožnja do Temišvara. Dolazak u Temišvar. Razgledanje grada: Trg Pobede na kom su zdanje Opere i Nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, Kip vučice koja doji Romula i Rema, Trg Slobode, na kom se nalaze stara gradska većnica, kip Device Marije i bista Decibela, poslednjeg Dačkog kralja. Odlazak na Trg Jedinstva na kom su Stub kuge, Rimokatolička katedralna crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva Srpske pravoslavne crkve. Nakon razgledanja grada slobodno vreme. U dogovoreno vreme odlazak do jednog od najvećih tržnih centara u ovom delu Evrope ” Iulius Mall”. Vreme predviđeno za šoping i u popodnevnim satima povratak za Srbiju. Dolazak u Vršac oko 20:00h ( u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima).

Temišvar Rumunija mapa

Temišvar Rumunija napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate u celosti do polaska na put.

Temišvar Rumunija opis

Polazak:

  • Vršac, Vlajkovac, Uljma – 890,00 dinara
  • Nikolinci, Banatski Karlovac, Alibunar – 990,00

Aranžman obuhvata:

  • Prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji
  • Uslugu turističkog vodiča
  • Razgledanje grada u pratnji likalnog vodiča
  • Agencijsku uslugu

Aranžman ne obuhvata:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove