1 dan
Period

Temišvar Rumunija opis

Temišvar Rumunija – najveći grad Banata, četvrti po veličini u Rumuniji. Poznat je kao kulturni, obrazovni i trgovački centar zapadne Rumunije. Znamenitosti grada se nalaze na tri trga: Trg Pobede na kom su zdanje Opere i Nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, Trg Slobode, na kom se nalaze stara gradska većnica, kip Device Marije i bista Decibela, poslednjeg Dačkog kralja, Trg Jedinstva na kom su Stub kuge, Rimokatolička katedralna crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva Srpske pravoslavne crkve.

OSNOVNE INFORMACIJE Jednodnevni izlet / Evropski gradovi / Temišvar / autobuski prevoz
MESTO POLASKA/DOLASKA Sa dogovorenog mesta u Beogradu
VREME POLASKA Polazak u dogovoreno vreme, dolazak u Temišvar oko 11 časova
VREME POVRATKA Dolazak u Beograd u večernjim časovima
TERMINI PUTOVANJA 20. oktobar 2018. (prijave do 15.10.2018.)
25. novembar 2018. (prijave do 19.11.2018.)
22. decembar 2018. (prijave do 17.12.2018.)
ARANŽMAN OBUHVATA
Prevoz turističkim autobusima na datoj relaciji
Usluge turističkog vodiča
Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča
Agencijske usluge
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
Individualne troškove
Fakutativni program: ručak u restoranu “Lloyd” u centru Temišvara cena 8 evra. MENI: pileća čorba na grčki način, pileće grudi na žaru, svinjska pečenica sa španskim prelivom, srpski krompir, kupus salata, tiramisu, voda/ mineralna voda. Obavezno prijavljivanje u agenciji.

 

Temišvar Rumunija program

1

1 dan: BEOGRAD – TEMIŠVAR

Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta u dogovoreno vreme. Vožnja preko Vršca do Temišvara. Dolazak u Temišvar. Razgledanje grada: Trg Pobede na kom su zdanje Opere i Nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, Kip vučice koja doji Romula i Rema, Trg Slobode, na kom se nalaze stara gradska većnica, kip Device Marije i bista Decibela, poslednjeg Dačkog kralja. Odlazak na Trg Jedinstva na kom su Stub kuge, Rimokatolička katedralna crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva Srpske pravoslavne crkve. Nakon razgledanja grada slobodno vreme. U dogovoreno vreme odlazak do jednog od najvećih tržnih centara u ovom delu Evrope ” Iulius Mall”. Vreme predviđeno za šoping i u popodnevnim satima povratak za Srbiju. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

Temišvar Rumunija mapa

Temišvar Rumunija napomene

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate u celosti do polaska na put.

Temišvar Rumunija cena

 • Beograd, Pančevo – 1.200,00 dinara
 • Banatsko Novo Selo, Vladimirovac – 1.100,00
 • Alibunar, Banatski Karlovac, Nikolinci – 990,00
 • Uljma, Vlajkovac, Vršac – 890,00 dinara

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji
 • Uslugu turističkog vodiča
 • Razgledanje grada u pratnji likalnog vodiča
 • Agencijsku uslugu

Aranžman ne obuhvata:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove
 • Fakutativni program: ručak u restoranu “Lloyd” u centru Temišvara cena 8 evra.MENI: pileća čorba na grčki način, pileće grudi na žaru, svinjska pečenica sa španskim prelivom, srpski krompir, kupus salata, tiramisu, voda/ mineralna voda. Obavezno prijavljivanje u agenciji.